CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Benzoat de benzil, crema
Compozitie - Benzoat de benzil, crema
Benzoat de benzil 250 mg/g.

Indicatii terapeutice - Benzoat de benzil, crema
Tratamentul scabiei, formele fara leziuni de suprainfectie sau eczematoase.

Contraindicatii - Benzoat de benzil, crema
Hipersensibilitate la benzoat de benzil sau la oricare dintre excipientii produsului.

Doze si Mod de administrare - Benzoat de benzil, crema
La adulti: 1 data pe zi, timp de 2 zile la rand. Indepartarea cremei se face dupa 24 de ore cu apa si sapun. La copii peste 2 ani si la femei gravide sau care alapteaza: o singura data. Indepartarea cremei se face dupa 12 ore prin spalare.

Recomandari - Benzoat de benzil, crema
In cazul copiilor, mainile trebuie acoperite cu pansament pentru a se evita ingestia acesteia. Este important ca tratamentul sa fie aplicat simultan pacientilor cu scabie din aceeasi colectivitate. Dupa folosirea produsului sa fie utilizata lenjerie curata, deparazitata prin fierbere sau autoclavare. In cazul leziunilor infectate sau eczematoase se va face intai tratamentul afectiunilor supraadaugate.

Benzoat de benzil 250 mg/g. (((terapeutice Tratamentul scabiei, formele fara leziuni de suprainfectie sau eczematoase. )))Contraindicatii Hipersensibilitate la benzoat de benzil sau la oricare dintre excipientii produsului. )))Doze si Mod de administrare La adulti: 1 data pe zi, timp de 2 zile la rand. Indepartarea cremei se face dupa 24 de ore cu apa si sapun. La copii peste 2 ani si la femei gravide sau care alapteaza: o singura data. Indepartarea cremei se face dupa 12 ore prin spalare. )))Recomandari In cazul copiilor, mainile trebuie acoperite cu pansament pentru a se evita ingestia acesteia. Este important ca tratamentul sa fie aplicat simultan pacientilor cu scabie din aceeasi colectivitate. Dupa folosirea produsului sa fie utilizata lenjerie curata, deparazitata prin fierbere sau autoclavare. In cazul leziunilor infectate sau eczematoase se va face intai tratamentul afectiunilor supraadaugate.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente