CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Ben gay extra strength, unguent




Compozitie - Ben gay extra strength, unguent
Ingrediente active: Salicilat de Metil 28%, Menthol 10%. Ingrediente inerte: acid stearic, monostearat de gliceril, lanolina anhidra, polisorbat 85, tristearat de sorbitan, guma xantan, hidroxid de potasiu, apa purificata.

Actiune terapeutica - Ben gay extra strength, unguent
Balsamul-Extra Strength Ben-Gay Sports este o crema analgezica nongrasa, pentru aplicatii locale. Masati cu Balsamul-Extra Strength Ben-Gay Sports si veti simti caldura produsa de ingredientele sale puternice ajutand la relaxarea musculaturii incordate si cresterea circulatiei. Inaintea efortului: Pentru a ajuta relaxarea musculaturii incordate folositi Balsamul-Extra Strength Ben-Gay Sports, astfel veti lucra mai confortabil si timp mai indelungat. Imediat dupa efort: pentru a reduce durerea musculara aplicati Balsamul-Extra Strength Ben-Gay Sports pe musculatura suprasolicitata si permiteti sa actioneze inainte de a face dus. Pentru musculatura dureroasa: folositi Balsamul-Extra Strength Ben-Gay Sports pentru o alinare rapida care va dura cateva ore.

Mod de administrare - Ben gay extra strength, unguent
Aplicati generos si masati usor pana cand Balsamul-Extra Strength Ben-Gay Sports dispare. Repetati de 3-4 ori pe zi. Alinarea dureaza cateva ore.

Ingrediente active: Salicilat de Metil 28%, Menthol 10%. Ingrediente inerte: acid stearic, monostearat de gliceril, lanolina anhidra, polisorbat 85, tristearat de sorbitan, guma xantan, hidroxid de potasiu, apa purificata. Balsamul-Extra Strength Ben-Gay Sports este o crema analgezica nongrasa, pentru aplicatii locale. Masati cu Balsamul-Extra Strength Ben-Gay Sports si veti simti caldura produsa de ingredientele sale puternice ajutand la relaxarea musculaturii incordate si cresterea circulatiei. Inaintea efortului: Pentru a ajuta relaxarea musculaturii incordate folositi Balsamul-Extra Strength Ben-Gay Sports, astfel veti lucra mai confortabil si timp mai indelungat. Imediat dupa efort: pentru a reduce durerea musculara aplicati Balsamul-Extra Strength Ben-Gay Sports pe musculatura suprasolicitata si permiteti sa actioneze inainte de a face dus. Pentru musculatura dureroasa: folositi Balsamul-Extra Strength Ben-Gay Sports pentru o alinare rapida care va dura cateva ore. )))Mod de administrare Aplicati generos si masati usor pana cand Balsamul-Extra Strength Ben-Gay Sports dispare. Repetati de 3-4 ori pe zi. Alinarea dureaza cateva ore.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente