CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Aspegic 1000, pulbere




Compozitie - Aspegic 1000, pulbere
Acetil salicilat de lizina 1 800 mg, corespunzand la 1000 mg acid acetilsalicilic. Excipienti (aroma etc.) pentru un plic. Aspegic 1 000 nu contine sodiu, acest produs poate fi utilizat chiar si in caz de regim strict fara sare.

Indicatii - Aspegic 1000, pulbere
Aspegic 1 000 este recomandat pentru actiunile sale analgezica, antipiretica si, in doze mari, antiinflamatorie in: diverse dureri, cefalee, dureri dentare, nevralgii, sciatica, lumbago, febra musculara, artroza; stari febrile, stari gripale, guturai, diverse afectiuni specifice sezonului rece; afectiuni reumatice.

Mod de administrare - Aspegic 1000, pulbere
Adulti: 1 plic de 3 ori pe zi, daca este necesar. Copii: Conform prescriptiei medicale

Contraindicatii - Aspegic 1000, pulbere
Ulcer gastroduodenal; alergie la acid acetilsalicilic; ultimul trimestru de sarcina; boli hemoragice.

Precautii - Aspegic 1000, pulbere
Se recomanda avizul medicului in caz de antecedent de ulcer gastric, de tratament anticoagulant asociat, de tratament prelungit sau in doze mari, de astm, de insuficienta renala, de antecedent alergic la acid acetilsalicilic sau la salicilati, de dispozitiv intrauterin. Sarcina: A se evita un tratament prelungit in timpul sarcinii. Administrarea izolata in timpul primelor doua trimestre ale sarcinii nu creeaza probleme.

- Aspegic 1000, pulbere


Acetil salicilat de lizina 1 800 mg, corespunzand la 1000 mg acid acetilsalicilic. Excipienti (aroma etc.) pentru un plic. Aspegic 1 000 nu contine sodiu, acest produs poate fi utilizat chiar si in caz de regim strict fara sare. ))) Indicatii Aspegic 1 000 este recomandat pentru actiunile sale analgezica, antipiretica si, in doze mari, antiinflamatorie in: diverse dureri, cefalee, dureri dentare, nevralgii, sciatica, lumbago, febra musculara, artroza; stari febrile, stari gripale, guturai, diverse afectiuni specifice sezonului rece; afectiuni reumatice. ))) Mod de administrare Adulti: 1 plic de 3 ori pe zi, daca este necesar. Copii: Conform prescriptiei medicale ))) Contraindicatii Ulcer gastroduodenal; alergie la acid acetilsalicilic; ultimul trimestru de sarcina; boli hemoragice. )))Precautii Se recomanda avizul medicului in caz de antecedent de ulcer gastric, de tratament anticoagulant asociat, de tratament prelungit sau in doze mari, de astm, de insuficienta renala, de antecedent alergic la acid acetilsalicilic sau la salicilati, de dispozitiv intrauterin. Sarcina: A se evita un tratament prelungit in timpul sarcinii. Administrarea izolata in timpul primelor doua trimestre ale sarcinii nu creeaza probleme. )))
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente