CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Ancotil, solutie perfuzabila




Compozitie - Ancotil, solutie perfuzabila
Flacon a 250 ml solutie perfuzabila continand 10 mg/ml flucitosin.

Actiune - Ancotil, solutie perfuzabila


terapeutica - Ancotil, solutie perfuzabila
Antimicotic sistemic, cuprinzand in spectrul de activitate in special: Candida spp. si Cryptococcus neoformans. Microorganismele sensibile la produs fixeaza la nivelul ARN5-FC rezultat din dezaminarea Ancotilului prin citozin-dezaminaza specifica. Dupa administrare parenterala, produsul circula nelegat deproteinele plasmatice si realizeaza la nivelul lichidului cefalorahidian si al lichidului peritoneal concentratii de aproximativ 75% din concentratiile serice. La adultii cu functii renale normale, timpul de injumatatire plasmatica este de 3-6 ore. Eliminarea se face pe cale renala sub forma de 5-FC.

Indicatii - Ancotil, solutie perfuzabila
Candidoza, criptococoza, cromoblastomicoza si aspergiloza (in acest din urma caz se asociaza cu amfotericina).

Mod de administrare - Ancotil, solutie perfuzabila
In perfuzie cu durata scurta, 20-40 de minute, o doza de 37,5-50 mg/kilocorp, la 6 ore (la pacientii cu functie renala normala). In caz de criptococoza a SNC se va face asocierea cu amfotericina B.

Contraindicatii - Ancotil, solutie perfuzabila
Insuficienta renala, sarcina, hipersensibilitate la produs.

Reactii adverse - Ancotil, solutie perfuzabila
Greata, varsaturi, diaree, reactii alergice, leucopenie, trombocitopenie, cresterea transaminazelor serice.

Flacon a 250 ml solutie perfuzabila continand 10 mg/ml flucitosin. ))) Actiune )))terapeutica Antimicotic sistemic, cuprinzand in spectrul de activitate in special: Candida spp. si Cryptococcus neoformans. Microorganismele sensibile la produs fixeaza la nivelul ARN5-FC rezultat din dezaminarea Ancotilului prin citozin-dezaminaza specifica. Dupa administrare parenterala, produsul circula nelegat deproteinele plasmatice si realizeaza la nivelul lichidului cefalorahidian si al lichidului peritoneal concentratii de aproximativ 75% din concentratiile serice. La adultii cu functii renale normale, timpul de injumatatire plasmatica este de 3-6 ore. Eliminarea se face pe cale renala sub forma de 5-FC. ))) Indicatii((( Candidoza, criptococoza, cromoblastomicoza si aspergiloza (in acest din urma caz se asociaza cu amfotericina). ))) Mod de administrare In perfuzie cu durata scurta, 20-40 de minute, o doza de 37,5-50 mg/kilocorp, la 6 ore (la pacientii cu functie renala normala). In caz de criptococoza a SNC se va face asocierea cu amfotericina B. )))Contraindicatii Insuficienta renala, sarcina, hipersensibilitate la produs. Greata, varsaturi, diaree, reactii alergice, leucopenie, trombocitopenie, cresterea transaminazelor serice.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente