CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Anatoxina stafilococica purificata si concentrata, fiole




Prezentare - Anatoxina stafilococica purificata si concentrata, fiole
Anatoxina staflococica purificata si concentrata este un produs biologic rezultat din purificarea si concentrarea anatoxinei stafilococice, obtinuta in urma detoxifierii toxinei stafilococice prin actiunea caldurii si formolului si care isi mentine valoarea imunizanta intacta. Este livrat in fiole a 0,75 ml, din care 3 fiole cu anatoxina diluata 1/5 si 7 fiole cu anatoxina concentrata. Prezervant: Mertiolat de sodiu 1/10 000.

Actiune terapeutica - Anatoxina stafilococica purificata si concentrata, fiole
Imunizarea fata de toxinele si enzimele eliberate in mediul extracelular de tulpini de Staphylococcus aureus Wood 46.

Indicatii - Anatoxina stafilococica purificata si concentrata, fiole
In tratamentul infectiilor stafilococice, de preferinta asociata cu vaccinul stafilococic.

Mod de administrare - Anatoxina stafilococica purificata si concentrata, fiole
Tratamentul se face cu doze crescande, incepand cu anatoxina diluata (0,1-0,2-0,3ml) si continuand cu anatoxina concentrata (0,1-0,2-0,3 ml etc. pana la 0,7 ml). Intervalul dintre injectii este de 3-4 zile. Doza de 0,7 ml se poate repeta de 5-7 ori. Calea de administrare este subcutanata. Este utila asocierea cu vaccinul stafilococic.

Contraindicatii - Anatoxina stafilococica purificata si concentrata, fiole
Stari febrile, boli infectioase acute si convalescenta lor (altele decat infectia stafilococica), tuberculoza activa, stari alergice, insuficienta renala, insuficienta cardiaca decompensata, insuficienta hepatica.

Reactii adverse - Anatoxina stafilococica purificata si concentrata, fiole
Pot aparea reactii locale (durere, roseata, edem) si generale (febra, curbatura).

)))Prezentare Anatoxina staflococica purificata si concentrata este un produs biologic rezultat din purificarea si concentrarea anatoxinei stafilococice, obtinuta in urma detoxifierii toxinei stafilococice prin actiunea caldurii si formolului si care isi mentine valoarea imunizanta intacta. Este livrat in fiole a 0,75 ml, din care 3 fiole cu anatoxina diluata 1/5 si 7 fiole cu anatoxina concentrata. Prezervant: Mertiolat de sodiu 1/10 000. ))) Actiune terapeutica Imunizarea fata de toxinele si enzimele eliberate in mediul extracelular de tulpini de Staphylococcus aureus Wood 46. ))) Indicatii In tratamentul infectiilor stafilococice, de preferinta asociata cu vaccinul stafilococic. )))Mod de administrare Tratamentul se face cu doze crescande, incepand cu anatoxina diluata (0,1-0,2-0,3ml) si continuand cu anatoxina concentrata (0,1-0,2-0,3 ml etc. pana la 0,7 ml). Intervalul dintre injectii este de 3-4 zile. Doza de 0,7 ml se poate repeta de 5-7 ori. Calea de administrare este subcutanata. Este utila asocierea cu vaccinul stafilococic. ))) Contraindicatii Stari febrile, boli infectioase acute si convalescenta lor (altele decat infectia stafilococica), tuberculoza activa, stari alergice, insuficienta renala, insuficienta cardiaca decompensata, insuficienta hepatica. Pot aparea reactii locale (durere, roseata, edem) si generale (febra, curbatura).
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente