CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Amrase, supliment alimentar cu enzime digestive si saruri biliare




Compozitia - Amrase, supliment alimentar cu enzime digestive si saruri biliare
Fiecare tableta avand un continut net de 750 mg contine pancreatina 300 mg, papaina 50 mg, extract de bila de bou 30 mg si excipienti: croscarmeloza sodica, lactoza, stearat de magneziu si celuloza microcristalina. Invelisul tabletei contine: hipromeloza, copolimer etil acrilat - acid metaacrilic, talc, trietil citrat, hidroxid de sodiu, dimeticona, sucroza, dioxid de titan, gelatina, opaglos 6000.

Mecanism de actiune - Amrase, supliment alimentar cu enzime digestive si saruri biliare
Amrase este un preparat favorabil digestiei prin actiunea combinata a pancreatinei, papainei si extractului de bila de bou. Prin urmare, Amrase este un supliment nutritiv care completeaza necesarul enzimatic si de saruri biliare al organismului in cazul unor deficiente, asigurand astfel conditiile unei digestii fiziologice. Pancreatina obtinuta din pancreas de mamifere contine in principal enzimele amilaza, care converteste amidonul in dextrine si zaharuri simple, proteaza , care converteste proteinele in peptone si oligopeptide si, respectiv, lipaza, care converteste lipidele in acizi grasi si glicerina. Papaina, extrasa din fructele de Carica papaya, este o enzima proteolitica, posesoare a unei activitati hidrolitice cu spectru larg, producand peptide mici. Extractul biliar contine in principal saruri biliare care stimuleaza colereza si laxatia, contribuie la digestia lipidelor si a vitaminelor liposolubile. Invelisul enteric asigura transportul complet al enzimelor in intestin, fara ca acestea sa fie inactivate de sucul gastric acid. Avand aceste proprietati, Amrase este benefic in indigestii cauzate de deficite enzimatice, inclusiv cele cauzate de abuzuri alimentare (in special, abuzul de lipide asociate sau nu cu consum crescut de alcool).

Doze si mod de administrare - Amrase, supliment alimentar cu enzime digestive si saruri biliare
recomandat: cate o tableta inainte sau in timpul meselor principale, de 3 ori pe zi. Tabletele trebuie inghitite intregi; nu se zdrobesc si nu se mesteca. Fiind vorba de tablete entero-solubile, nu au gust neplacut si nu produc greata sau eructatii dezagreabile. Mod de prezentare: 3 blistere a cate 10 tablete cu invelis enteric.

Masuri de precautie - Amrase, supliment alimentar cu enzime digestive si saruri biliare
Acest produs contine lactoza. Atentionari:?a nu se depasi doza zilnica recomandata. A se pastra la temperatura camerei. A se feri de umezeala. A nu se lasa la indemana copiilor mici. Acesta este un supliment alimentar ce nu inlocuieste un regim alimentar variat.Producator : AMRIYA PHARM. IND., Alexandria, Egipt. Importat de: S. C. Pharco Impex 93 SRL, Str. Coriolan Marcius nr. 23, sector 5, Bucuresti, Romania. Telefon 021-3113219. Fax 021-3113258.Certificat de Notificare IBA (Institutul de Bioresurse Alimentare) Seria AA / nr. 2641 eliberat la data 13.11.2008

)))Compozitia Fiecare tableta avand un continut net de 750 mg contine pancreatina 300 mg, papaina 50 mg, extract de bila de bou 30 mg si excipienti: croscarmeloza sodica, lactoza, stearat de magneziu si celuloza microcristalina. Invelisul tabletei contine: hipromeloza, copolimer etil acrilat - acid metaacrilic, talc, trietil citrat, hidroxid de sodiu, dimeticona, sucroza, dioxid de titan, gelatina, opaglos 6000. )))Mecanism de actiune Amrase este un preparat favorabil digestiei prin actiunea combinata a pancreatinei, papainei si extractului de bila de bou. Prin urmare, Amrase este un supliment nutritiv care completeaza necesarul enzimatic si de saruri biliare al organismului in cazul unor deficiente, asigurand astfel conditiile unei digestii fiziologice. Pancreatina obtinuta din pancreas de mamifere contine in principal enzimele amilaza, care converteste amidonul in dextrine si zaharuri simple, proteaza , care converteste proteinele in peptone si oligopeptide si, respectiv, lipaza, care converteste lipidele in acizi grasi si glicerina. Papaina, extrasa din fructele de Carica papaya, este o enzima proteolitica, posesoare a unei activitati hidrolitice cu spectru larg, producand peptide mici. Extractul biliar contine in principal saruri biliare care stimuleaza colereza si laxatia, contribuie la digestia lipidelor si a vitaminelor liposolubile. Invelisul enteric asigura transportul complet al enzimelor in intestin, fara ca acestea sa fie inactivate de sucul gastric acid. Avand aceste proprietati, Amrase este benefic in indigestii cauzate de deficite enzimatice, inclusiv cele cauzate de abuzuri alimentare (in special, abuzul de lipide asociate sau nu cu consum crescut de alcool). )))Doze si mod de administrare recomandat: cate o tableta inainte sau in timpul meselor principale, de 3 ori pe zi. Tabletele trebuie inghitite intregi; nu se zdrobesc si nu se mesteca. Fiind vorba de tablete entero-solubile, nu au gust neplacut si nu produc greata sau eructatii dezagreabile. Mod de prezentare: 3 blistere a cate 10 tablete cu invelis enteric. ))) Masuri de precautie Acest produs contine lactoza. Atentionari:?a nu se depasi doza zilnica recomandata. A se pastra la temperatura camerei. A se feri de umezeala. A nu se lasa la indemana copiilor mici. Acesta este un supliment alimentar ce nu inlocuieste un regim alimentar variat.Producator : AMRIYA PHARM. IND., Alexandria, Egipt. Importat de: S. C. Pharco Impex 93 SRL, Str. Coriolan Marcius nr. 23, sector 5, Bucuresti, Romania. Telefon 021-3113219. Fax 021-3113258.Certificat de Notificare IBA (Institutul de Bioresurse Alimentare) Seria AA / nr. 2641 eliberat la data 13.11.2008
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente