CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Alzental, comprimate
Compozitie - Alzental, comprimate
Fiecare comprimat contine 200 mg albendazol; 1 ml suspensie contine 20 mg albendazol.

Indicatii - Alzental, comprimate
Alzental este un antihelmitic cu spectru larg, cu proprietati vermicide, ovicide si larvicide. Alzental este indicat in tratamentul parazitozelor cu unul sau mai multi dintre urmatorii paraziti: Enterobius vermicularis, Ascaris lumbricoides, Ancylostoma duodenale, Giardia lamblia, Necatoramericanus, Strongyloides stercoralis, Taenia spp., Trichuris trichura. Alzental scade riscul reactiilor alergice si al diseminarii intraoperatorii in cazul chistului hidatic si poate fi folosit si pentru tratarea cazurilor la care nu poate fi practicata cura chirurgicala.

Mod de administrare - Alzental, comprimate
Doza si durata tratamentului se ajusteaza in functie de parazit conform tabelului: ParazitulDoza capsule/suspensieDurata tratamentuluiEnterobius2 cp 20 mldoza unicaAscaris2 cp 20 mldoza unicaTrichuris2 cp 20 mldoza unicaAncylostoma2 cp 20 mldoza unicaNecator2 cp 20 mldoza unicaStrongyloides2 cp/ zi 20 ml/ zi3 zile consecutivTaenia2 cp/ zi 20 ml/zi3 zile consecutivGiardia2 cp/ zi 20 ml/ zi3 zile consecutiv Pentru tratamentul chistului hidatic se administraza preoperator o doza de 10mg/kg corp si zi, timp de 28 de zile. Pentru tratamentul chistului hidatic inoperabil se administreaza mai multe cure de 28 de zile, separate de cate 14 zile fara tratament. Doza zilnica de Alzental este de 10 mg/ kg corp si zi in priza unica.

Contraindicatii - Alzental, comprimate
Alzental nu se administreaza in sarcina deoarece studiile efectuate pe animale de laborator au aratat ca are efecte teratogene si embriotoxice. Se administreaza cu precautie la copii sub 2 ani.

Reactii adverse - Alzental, comprimate
Alzental poate sa produca uneori disconfort abdominal, dureri de cap, anorexie, greata sau varsaturi.

Fiecare comprimat contine 200 mg albendazol; 1 ml suspensie contine 20 mg albendazol. Alzental este un antihelmitic cu spectru larg, cu proprietati vermicide, ovicide si larvicide. Alzental este indicat in tratamentul parazitozelor cu unul sau mai multi dintre urmatorii paraziti: Enterobius vermicularis, Ascaris lumbricoides, Ancylostoma duodenale, Giardia lamblia, Necatoramericanus, Strongyloides stercoralis, Taenia spp., Trichuris trichura. Alzental scade riscul reactiilor alergice si al diseminarii intraoperatorii in cazul chistului hidatic si poate fi folosit si pentru tratarea cazurilor la care nu poate fi practicata cura chirurgicala. )))Mod de administrare Doza si durata tratamentului se ajusteaza in functie de parazit conform tabelului: ParazitulDoza capsule/suspensieDurata tratamentuluiEnterobius2 cp 20 mldoza unicaAscaris2 cp 20 mldoza unicaTrichuris2 cp 20 mldoza unicaAncylostoma2 cp 20 mldoza unicaNecator2 cp 20 mldoza unicaStrongyloides2 cp/ zi 20 ml/ zi3 zile consecutivTaenia2 cp/ zi 20 ml/zi3 zile consecutivGiardia2 cp/ zi 20 ml/ zi3 zile consecutiv Pentru tratamentul chistului hidatic se administraza preoperator o doza de 10mg/kg corp si zi, timp de 28 de zile. Pentru tratamentul chistului hidatic inoperabil se administreaza mai multe cure de 28 de zile, separate de cate 14 zile fara tratament. Doza zilnica de Alzental este de 10 mg/ kg corp si zi in priza unica. ))) Contraindicatii Alzental nu se administreaza in sarcina deoarece studiile efectuate pe animale de laborator au aratat ca are efecte teratogene si embriotoxice. Se administreaza cu precautie la copii sub 2 ani. Alzental poate sa produca uneori disconfort abdominal, dureri de cap, anorexie, greata sau varsaturi.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente