CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Almiral, tablete
Compozitie - Almiral, tablete
Tablete continand diclofenac sodic 25 mg si 50 mg;

Actiune terapeutica - Almiral, tablete
Almiral este un antiinflamator nesteroidian puternic si eficient, cu efectanti reumatic superior in afectiunile acute si cronice. Inlatura durerea si reda mai rapid mobilitatea in artrita reumatoida a adultului. Scade redoarea matinala. Prezinta rezultate superioare fata de alte antiinflamatoare nesteroidiene. Are tolerabilitate gastrointestinala foarte buna si este in mod distinct preferat de catre pacienti. Doza terapeutica poate fi extinsa in conditii de siguranta, fara aparitia reactiilor adverse. Almiral are toata forta in combaterea durerii si inflamatiei.

Indicatii - Almiral, tablete
Afectiunile reumatice inflamatorii (artrita reumatoida, osteoartrita, spondilita ankilopoetica); Afectiunile inflamatorii nereumatice (bursita, tendinita, miozita); Orice afectiuni inflamatorii din sfera genito-urinara, ORL etc. Studiile clinice releva faptul ca efectul Almiral-ului in ameliorarea durerilor articulare in repaus si in miscare este net superior celui produs de fenilbutazona, ibuprofen, indometacin, acid acetilsalicilic.

Mod de administrare - Almiral, tablete
75-150 mg in total pe zi, divizate in doua sau trei prize.

Precautii - Almiral, tablete
Se administreaza cu prudenta in urmatoarele cazuri: -tulburari biliare sau renale; -ulcer gastric in antecedente; -primul trimestru de sarcina.

- Almiral, tablete


Tablete continand diclofenac sodic 25 mg si 50 mg; Almiral este un antiinflamator nesteroidian puternic si eficient, cu efectanti reumatic superior in afectiunile acute si cronice. Inlatura durerea si reda mai rapid mobilitatea in artrita reumatoida a adultului. Scade redoarea matinala. Prezinta rezultate superioare fata de alte antiinflamatoare nesteroidiene. Are tolerabilitate gastrointestinala foarte buna si este in mod distinct preferat de catre pacienti. Doza terapeutica poate fi extinsa in conditii de siguranta, fara aparitia reactiilor adverse. Almiral are toata forta in combaterea durerii si inflamatiei. Afectiunile reumatice inflamatorii (artrita reumatoida, osteoartrita, spondilita ankilopoetica); Afectiunile inflamatorii nereumatice (bursita, tendinita, miozita); Orice afectiuni inflamatorii din sfera genito-urinara, ORL etc. Studiile clinice releva faptul ca efectul Almiral-ului in ameliorarea durerilor articulare in repaus si in miscare este net superior celui produs de fenilbutazona, ibuprofen, indometacin, acid acetilsalicilic. ))) Mod de administrare 75-150 mg in total pe zi, divizate in doua sau trei prize. ))) Precautii Se administreaza cu prudenta in urmatoarele cazuri: -tulburari biliare sau renale; -ulcer gastric in antecedente; -primul trimestru de sarcina.)))
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente