CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Almiral ,supozitoare
Compozitie - Almiral ,supozitoare
Supozitoare continand diclofenac sodic 100 mg.

Actiune terapeutica - Almiral ,supozitoare
Almiral este un antiinflamator nesteroidian puternic si eficient, cu efect antireumatic superior in afectiunile acute si cronice. Inlatura durerea si reda mai rapid mobilitatea in artrita reumatoida a adultului. Scade redoarea matinala. Prezinta rezultate superioare fata de alte antiinflamatoare nesteroidiene. Are tolerabilitate gastrointestinala foarte buna si este in mod distinct preferat de catre pacienti. Doza terapeutica poate fi extinsa in conditii de siguranta,fara aparitia reactiilor adverse. Almiral are toata forta in combaterea durerii si inflamatiei.

Indicatii - Almiral ,supozitoare
Afectiunile reumatice inflamatorii (artrita reumatoida, osteoartrita, spondilita ankilopoetica); afectiunile inflamatorii nereumatice (bursita, tendinita, miozita); orice afectiuni inflamatorii din sfera genito-urinara, ORL etc. Studiile clinice releva faptul ca efectul Almiral-ului in ameliorarea durerilor articulare in repaus si in miscare este net superior celui produs de fenilbutazona, ibuprofen, indometacin, acid acetilsalicilic.

Mod de administrare - Almiral ,supozitoare
75-150 mg in total pe zi, divizate in doua sau trei prize.

Precautii - Almiral ,supozitoare
Se administreaza cu prudenta in urmatoarele cazuri: -tulburari biliare sau renale; -ulcer gastric in antecedente; -primul trimestru de sarcina.

Supozitoare continand diclofenac sodic 100 mg. Almiral este un antiinflamator nesteroidian puternic si eficient, cu efect antireumatic superior in afectiunile acute si cronice. Inlatura durerea si reda mai rapid mobilitatea in artrita reumatoida a adultului. Scade redoarea matinala. Prezinta rezultate superioare fata de alte antiinflamatoare nesteroidiene. Are tolerabilitate gastrointestinala foarte buna si este in mod distinct preferat de catre pacienti. Doza terapeutica poate fi extinsa in conditii de siguranta,fara aparitia reactiilor adverse. Almiral are toata forta in combaterea durerii si inflamatiei. Afectiunile reumatice inflamatorii (artrita reumatoida, osteoartrita, spondilita ankilopoetica); afectiunile inflamatorii nereumatice (bursita, tendinita, miozita); orice afectiuni inflamatorii din sfera genito-urinara, ORL etc. Studiile clinice releva faptul ca efectul Almiral-ului in ameliorarea durerilor articulare in repaus si in miscare este net superior celui produs de fenilbutazona, ibuprofen, indometacin, acid acetilsalicilic. )))Mod de administrare 75-150 mg in total pe zi, divizate in doua sau trei prize. )))Precautii Se administreaza cu prudenta in urmatoarele cazuri: -tulburari biliare sau renale; -ulcer gastric in antecedente; -primul trimestru de sarcina.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente