CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Alive! (fara fier)




Detalii - Alive! (fara fier)


Prezentare: - Alive! (fara fier)
30 tablete

Producator: - Alive! (fara fier)
Nature"s Way

Aviz: - Alive! (fara fier)
1130/2005

Pret recomandat: - Alive! (fara fier)
52,00 RON (cu TVA)

Efecte - Alive! (fara fier)
ALIVE! ESTE UN MEGA NUTRIENT CU O COMPOZITIE UNICA, 100% NATURALA, CARE MENTINE UN NIVEL MAXIM DE SANATATE, IMUNITATE SI ENERGIE Nutrientii din ALIVE! (fara fier) se absorb in circuitul sanguin in mai putin de 20 de minute, adica de 5 ori mai repede decat in cazul altor produse similare. ALIVE! (fara fier) contine: 16 vitamine 13 minerale chelatate cu amino acizi 24 extracte din fructe si legume procesate astfel incat sa-si mentina calitatile, puterea enzimatica si antioxidanta 13 extracte din plante verzi 18 aminoacizi 12 enzime digestive 10 acizi grasi esentiali 12 extracte din ciuperci medicinale chinezesti si japoneze testate in laborator pentru asigurarea puritatii si eficientei

Alte ingrediente - Alive! (fara fier)
Celuloza (sursa vegetala), acid stearic (sursa vegetala), magneziu stearat (sursa vegetala), siliciu, glicerina (sursa vegetala). Nu contine ingrediente artificiale, conservanti, drojdie, lactate, zahar.

Mod de administrare - Alive! (fara fier)
3 tablete/zi sau conform recomandarii consultantului de specialitate

Contraindicatii - Alive! (fara fier)
A nu se asocia cu sulfonamide (PABA interfereaza cu astfel de substante).

)))Detalii )))Prezentare: 30 tablete )))Producator: Nature"s Way )))Aviz: 1130/2005 )))Pret recomandat: 52,00 RON (cu TVA) )))Efecte ALIVE! ESTE UN MEGA NUTRIENT CU O COMPOZITIE UNICA, 100% NATURALA, CARE MENTINE UN NIVEL MAXIM DE SANATATE, IMUNITATE SI ENERGIE Nutrientii din ALIVE! (fara fier) se absorb in circuitul sanguin in mai putin de 20 de minute, adica de 5 ori mai repede decat in cazul altor produse similare. ALIVE! (fara fier) contine: 16 vitamine 13 minerale chelatate cu amino acizi 24 extracte din fructe si legume procesate astfel incat sa-si mentina calitatile, puterea enzimatica si antioxidanta 13 extracte din plante verzi 18 aminoacizi 12 enzime digestive 10 acizi grasi esentiali 12 extracte din ciuperci medicinale chinezesti si japoneze testate in laborator pentru asigurarea puritatii si eficientei )))Alte ingrediente Celuloza (sursa vegetala), acid stearic (sursa vegetala), magneziu stearat (sursa vegetala), siliciu, glicerina (sursa vegetala). Nu contine ingrediente artificiale, conservanti, drojdie, lactate, zahar. )))Mod de administrare 3 tablete/zi sau conform recomandarii consultantului de specialitate )))Contraindicatii A nu se asocia cu sulfonamide (PABA interfereaza cu astfel de substante).
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente