CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Alisade




Compozitie - Alisade
Alisade este un spray nazal care contine substanta activa furoat de fluticazona.

Actiune terapeutica - Alisade
Alisade se utilizeaza pentru tratarea simptomelor rinitei alergice. Aceasta este inflamatia cailor nazale cauzata de alergie care duce la scurgere nazala, nas infundat, mancarime si stranut. Este insotita adesea de simptome care afecteaza ochii, cum ar fi iritatii, lacrimare sau inrosire. Alisade se administreaza pacientilor cu varsta de sase ani sau mai mult. Medicamentul se poate elibera numai pe baza de reteta.

Doze si mod de administrare - Alisade
Doza de Alisade recomandata pacientilor cu varsta de 12 ani si mai mult este de doua pulverizari in fiecare nara o data pe zi. Doza poate fi redusa la o pulverizare in fiecare nara, dupa ce simptomele sunt tinute sub control. Se recomanda utilizarea celei mai mici doze eficace care tine simptomele sub control. La copiii cu varste intre sase si 12 ani, doza recomandata este de o pulverizare in fiecare nara o data pe zi, insa aceasta doza poate fi crescuta la doua pulverizari daca simptomele nu sunt tinute sub control. Pentru a obtine beneficiul maxim al medicamentului, acesta trebuie utilizat cu regularitate si la aceeasi ora in fiecare zi. De obicei, isi face efectul la opt ore dupa prima pulverizare, dar poate dura mai multe zile pana la obtinerea beneficiului maxim. Alisade trebuie utilizat numai pe durata expunerii pacientului la alergen, cum ar fi polenul, acarienii sau alte animale.

Contraindicatii - Alisade
Alisade nu se administreaza persoanelor alergice la furoat de fluticazona sau la oricare alt ingredient al acestui medicament.

Reactii adverse - Alisade
Cel mai frecvent efect secundar asociat cu Alisade (observat la mai mult de 1 din 10 pacienti) este epistaxis (scurgeri de sange din nas). Acesta este in general usor sau moderat si ii afecteaza mai ales pe adultii care au utilizat Alisade mai mult de sase saptamani.

Alisade este un spray nazal care contine substanta activa furoat de fluticazona. Alisade se utilizeaza pentru tratarea simptomelor rinitei alergice. Aceasta este inflamatia cailor nazale cauzata de alergie care duce la scurgere nazala, nas infundat, mancarime si stranut. Este insotita adesea de simptome care afecteaza ochii, cum ar fi iritatii, lacrimare sau inrosire. Alisade se administreaza pacientilor cu varsta de sase ani sau mai mult. Medicamentul se poate elibera numai pe baza de reteta. )))Doze si mod de administrare Doza de Alisade recomandata pacientilor cu varsta de 12 ani si mai mult este de doua pulverizari in fiecare nara o data pe zi. Doza poate fi redusa la o pulverizare in fiecare nara, dupa ce simptomele sunt tinute sub control. Se recomanda utilizarea celei mai mici doze eficace care tine simptomele sub control. La copiii cu varste intre sase si 12 ani, doza recomandata este de o pulverizare in fiecare nara o data pe zi, insa aceasta doza poate fi crescuta la doua pulverizari daca simptomele nu sunt tinute sub control. Pentru a obtine beneficiul maxim al medicamentului, acesta trebuie utilizat cu regularitate si la aceeasi ora in fiecare zi. De obicei, isi face efectul la opt ore dupa prima pulverizare, dar poate dura mai multe zile pana la obtinerea beneficiului maxim. Alisade trebuie utilizat numai pe durata expunerii pacientului la alergen, cum ar fi polenul, acarienii sau alte animale. )))Contraindicatii Alisade nu se administreaza persoanelor alergice la furoat de fluticazona sau la oricare alt ingredient al acestui medicament. ))) Reactii adverse Cel mai frecvent efect secundar asociat cu Alisade (observat la mai mult de 1 din 10 pacienti) este epistaxis (scurgeri de sange din nas). Acesta este in general usor sau moderat si ii afecteaza mai ales pe adultii care au utilizat Alisade mai mult de sase saptamani.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente