CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Algocalmin, comprimate




Compozitie - Algocalmin, comprimate
Comprimate a 0,50 g natrium phenyl dimethylpyrazolonum methyl aminome-thansulfonicum. Solutie injectabila 50%, natrium phenyl dimethylpyrazolonum methyl aminome-thansulfonicum. Supozitoare pentru adulti: 1g natrium phenyl dimethylpyrazolonum methyl aminome-thansulfonicum, 1,53 g excipient. Supozitoare pentru copii: 0,30 g natrium phenyl dimethylpyrazolonum methyl aminome-thansulfonicum, 0,82 g excipient.

Actiune terapeutica - Algocalmin, comprimate
Algocalminul este un analgezic puternic, inlocuind intr-o larga masura opiaceele,fara a determina efectele secundare obisnuite dupa administrarea acestora. Fiind un derivat pirazolonic, algocalminul are si o actiune antipiretica.

Indicatii - Algocalmin, comprimate
Stari dureroase de diverse etiologii: colica renala, dureri post-operatorii. Mialgii, nevralgii, lumbago, sciatica, cefalee, gripa, stari febrile.

Mod de administrare - Algocalmin, comprimate
Pentru adulti: 1-2 comprimate de 1-2 ori pe zi sau 2-5 ml de 1-2 ori pe zi, in injectii intramusculare profunde sau 1-3 supozitoare pentru adulti pe zi. Pentru copii: 1/4-1 1/2 comprimat, dupa varsta sau 1-3 supozitoare pentru copii pe zi. Pentru comprimate, se recomanda desfacerea acestora in putina apa inainte de administrare.

Reactii adverse - Algocalmin, comprimate
Ca toti derivatii pirazolonici, Algocalminul poate determina in cazuri foarte rare si la tratament prelungit reactii alergice si modificari ale formulei leucocitare: daca in cursul unui tratament prelungit cu algocalmin apare leucocitopenie sau granulocitopenie se va intrerupe tratamentul.

- Algocalmin, comprimate


Comprimate a 0,50 g natrium phenyl dimethylpyrazolonum methyl aminome-thansulfonicum. Solutie injectabila 50%, natrium phenyl dimethylpyrazolonum methyl aminome-thansulfonicum. Supozitoare pentru adulti: 1g natrium phenyl dimethylpyrazolonum methyl aminome-thansulfonicum, 1,53 g excipient. Supozitoare pentru copii: 0,30 g natrium phenyl dimethylpyrazolonum methyl aminome-thansulfonicum, 0,82 g excipient. ))) Actiune terapeutica Algocalminul este un analgezic puternic, inlocuind intr-o larga masura opiaceele,fara a determina efectele secundare obisnuite dupa administrarea acestora. Fiind un derivat pirazolonic, algocalminul are si o actiune antipiretica. Stari dureroase de diverse etiologii: colica renala, dureri post-operatorii. Mialgii, nevralgii, lumbago, sciatica, cefalee, gripa, stari febrile. ))) Mod de administrare Pentru adulti: 1-2 comprimate de 1-2 ori pe zi sau 2-5 ml de 1-2 ori pe zi, in injectii intramusculare profunde sau 1-3 supozitoare pentru adulti pe zi. Pentru copii: 1/4-1 1/2 comprimat, dupa varsta sau 1-3 supozitoare pentru copii pe zi. Pentru comprimate, se recomanda desfacerea acestora in putina apa inainte de administrare. ))) Reactii adverse Ca toti derivatii pirazolonici, Algocalminul poate determina in cazuri foarte rare si la tratament prelungit reactii alergice si modificari ale formulei leucocitare: daca in cursul unui tratament prelungit cu algocalmin apare leucocitopenie sau granulocitopenie se va intrerupe tratamentul.)))
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente