CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Alfuran, comprimate




Forma de prezentare - Alfuran, comprimate
Comprimate cu eliberare 10 mg; ct. × 3 blist. × 10 cpr.

Indicatii - Alfuran, comprimate
Tratamentul simptomelor moderate - severe ale hiperplaziei benigne de prostata (2,5 mg, 5 mg), tratamentul simptomelor functionale ale hipertrofiei benigne a prostatei, tratamentul adjuvant al sondajului vezical in retentia acuta de urina determinata de hipertrofia benigna a prostatei.

Dozaj si mod de administrare - Alfuran, comprimate
Adenom de prostata, uzual 2,5 mg de 3 ori/zi, maxim 10 mg/zi. Retentia acuta de urina: 10 mg, imediat dupa masa de seara, 2-3 zile in care sonda este montata si o zi dupa indepartarea acesteia.

Contraindicatii - Alfuran, comprimate
Hipersensibilitate la produs, antecedente de hTA ortostatica, asociere cu alte a1-blocante sau inhibitori de calciu, IH severa.

Atentionari - Alfuran, comprimate
La unii subiecti poate aparea hTA ortostatica. La bolnavii cu hipersensibilitate la a1-blocante. Prudenta la subiectii tratati cu antihipertensive. In caz de angor tratamentul va fi intrerupt.

Reactii adverse - Alfuran, comprimate
Tulburari digestive, tendinte lipotimice. Senzatie de uscaciune a gurii, tahicardie, dureri toracice, astenie, somnolenta, eruptii cutanate, prurit, inrosirea pielii. La bolnavii cu HTA tratati cu alfuzosin s-au observat uneori: palpitatii, hTA ortostatica, edeme.

)))Forma de prezentare Comprimate cu eliberare 10 mg; ct. × 3 blist. × 10 cpr. Tratamentul simptomelor moderate - severe ale hiperplaziei benigne de prostata (2,5 mg, 5 mg), tratamentul simptomelor functionale ale hipertrofiei benigne a prostatei, tratamentul adjuvant al sondajului vezical in retentia acuta de urina determinata de hipertrofia benigna a prostatei. )))Dozaj si mod de administrare Adenom de prostata, uzual 2,5 mg de 3 ori/zi, maxim 10 mg/zi. Retentia acuta de urina: 10 mg, imediat dupa masa de seara, 2-3 zile in care sonda este montata si o zi dupa indepartarea acesteia. )))Contraindicatii Hipersensibilitate la produs, antecedente de hTA ortostatica, asociere cu alte a1-blocante sau inhibitori de calciu, IH severa. )))Atentionari La unii subiecti poate aparea hTA ortostatica. La bolnavii cu hipersensibilitate la a1-blocante. Prudenta la subiectii tratati cu antihipertensive. In caz de angor tratamentul va fi intrerupt. Tulburari digestive, tendinte lipotimice. Senzatie de uscaciune a gurii, tahicardie, dureri toracice, astenie, somnolenta, eruptii cutanate, prurit, inrosirea pielii. La bolnavii cu HTA tratati cu alfuzosin s-au observat uneori: palpitatii, hTA ortostatica, edeme.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente