CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Alfachimotripsina, flacoane injectabile




Compozitie - Alfachimotripsina, flacoane injectabile
Flacoane continand chimotripsina pulbere liofilizata 0,20 unitati TEE.

Actiune - Alfachimotripsina, flacoane injectabile


terapeutica - Alfachimotripsina, flacoane injectabile
Enzima proteolitica cu proprietati antiinflamatorii si antiedematoase,sistemice si locale. Curata tesutul necrozat. Favorizeaza lichefierea secretiilor tractului respirator.

Indicatii - Alfachimotripsina, flacoane injectabile
Pe cale generala: in edeme posttraumatice, postoperatorii, varicoase, in sinuzite, catar tubar, bronsite cronice (ca tratament adjuvant). Peri-intraarticular: in periartrita scapulo-humerala, fibrozite, artroze sau bride periarticulare, contractura Dupuytren. In situ: in chirurgia plastica sau operatorie, dupa unele interventii sau in edeme vechi circumscrise. Aerosoli: in supuratii pulmonare, atelectazie. Instilatii: in obstructia cailor lacrimale, catar tubar, otite adezive, traheite, traheobronsite, rinite. Intragastric: pentru diagnosticul etiologic al cancerului gastric.

Mod de administrare - Alfachimotripsina, flacoane injectabile
Intramuscular 1/2-1 flacon zilnic sau la 2 zile. Injectii peri sau intraarticulare, aplicatii locale, in aceleasi doze. Solutia se prepara extemporaneu prin dizolvare in solutie salina izotona sterila. Contactul cu mainile trebuie evitat (se injecteaza cu seringa de sticla).

Contraindicatii - Alfachimotripsina, flacoane injectabile
Alergie specifica (este necesara investigarea sensibilitatii mai ales la repetarea tratamentului), teren alergic, infectii grave locale sau generale, septicemie. Prudenta in caz de tulburari de coagulare, la bolnavii sub tratament cu anticoagulante sau in boli hepatice grave. Nu se amesteca cu alte medicamente (in aceeasi seringa).

Reactii adverse - Alfachimotripsina, flacoane injectabile
Reactii alergice, chiar soc anafilactic (foarte rar). Poate favoriza diseminarea infectiei (se asociaza cu antibiotice cand inflamatia e de natura infectioasa). Produce uneori dureri la locul injectarii. Inhalarea repetata de aerosoli poate fi cauza de raguseala si bronhospasm.

Flacoane continand chimotripsina pulbere liofilizata 0,20 unitati TEE. ))) Actiune )))terapeutica Enzima proteolitica cu proprietati antiinflamatorii si antiedematoase,sistemice si locale. Curata tesutul necrozat. Favorizeaza lichefierea secretiilor tractului respirator. ))) Indicatii Pe cale generala: in edeme posttraumatice, postoperatorii, varicoase, in sinuzite, catar tubar, bronsite cronice (ca tratament adjuvant). Peri-intraarticular: in periartrita scapulo-humerala, fibrozite, artroze sau bride periarticulare, contractura Dupuytren. In situ: in chirurgia plastica sau operatorie, dupa unele interventii sau in edeme vechi circumscrise. Aerosoli: in supuratii pulmonare, atelectazie. Instilatii: in obstructia cailor lacrimale, catar tubar, otite adezive, traheite, traheobronsite, rinite. Intragastric: pentru diagnosticul etiologic al cancerului gastric. ))) Mod de administrare Intramuscular 1/2-1 flacon zilnic sau la 2 zile. Injectii peri sau intraarticulare, aplicatii locale, in aceleasi doze. Solutia se prepara extemporaneu prin dizolvare in solutie salina izotona sterila. Contactul cu mainile trebuie evitat (se injecteaza cu seringa de sticla). ))) Contraindicatii Alergie specifica (este necesara investigarea sensibilitatii mai ales la repetarea tratamentului), teren alergic, infectii grave locale sau generale, septicemie. Prudenta in caz de tulburari de coagulare, la bolnavii sub tratament cu anticoagulante sau in boli hepatice grave. Nu se amesteca cu alte medicamente (in aceeasi seringa). ))) Reactii adverse Reactii alergice, chiar soc anafilactic (foarte rar). Poate favoriza diseminarea infectiei (se asociaza cu antibiotice cand inflamatia e de natura infectioasa). Produce uneori dureri la locul injectarii. Inhalarea repetata de aerosoli poate fi cauza de raguseala si bronhospasm.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente