CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Alergim a, fiole




Compozitie - Alergim a, fiole
Alergim A este un produs biologic cu activitate antialergica in sindroamele determinate de alergenele continute in structura acarianului Dermatophagoides pteronyssinus; el este preparat din gamaglobuline umane specifice, obtinute din plasma umana individual controlata din punct de vedere al AgHBs, Ac anti HCV, Ac anti HIV 1-2 si un extract total de Dermatophagoides pteronyssinus. Aspect: Lichid limpede, incolor sau usor galbui. Se livreaza in cutii cu 5 fiole de 1 ml, marcate prin stantare. Prezervant: Tiomersalat de sodiu 1/10 000.

Indicatii - Alergim a, fiole
Fiind un produs biologic cu rol in supresarea anticorpilor de tip IgE, Alergim A este recomandat in terapia sindroamelor alergice cauzate de acarianul Dermatophagoides pteronyssinus. Se poate administra si in continuarea unui tratament de hipersensibilizare, in caz de insucces al acestuia.

Mod de administrare - Alergim a, fiole
Produsul se administreaza in injectii subcutanate. Administrarea pe cale intravenoasa este interzisa. Se administreaza de 4 ori cate o fiola la interval de 10 zile si se continua cu cate o fiola la interval de o luna, timp de 12-18 luni. Se recomanda ca administrarea produsului sa se faca numai in unitati sanitare.

Contraindicatii - Alergim a, fiole
Nu se recomanda administrarea Alergim A femeilor in timpul sarcinii si in perioada de alaptare.

Reactii adverse - Alergim a, fiole
Uneori poate aparea o usoara reactie la locul inocularii, fapt ce nu va impiedica continuarea tratamentului.

Alergim A este un produs biologic cu activitate antialergica in sindroamele determinate de alergenele continute in structura acarianului Dermatophagoides pteronyssinus; el este preparat din gamaglobuline umane specifice, obtinute din plasma umana individual controlata din punct de vedere al AgHBs, Ac anti HCV, Ac anti HIV 1-2 si un extract total de Dermatophagoides pteronyssinus. Aspect: Lichid limpede, incolor sau usor galbui. Se livreaza in cutii cu 5 fiole de 1 ml, marcate prin stantare. Prezervant: Tiomersalat de sodiu 1/10 000. Fiind un produs biologic cu rol in supresarea anticorpilor de tip IgE, Alergim A este recomandat in terapia sindroamelor alergice cauzate de acarianul Dermatophagoides pteronyssinus. Se poate administra si in continuarea unui tratament de hipersensibilizare, in caz de insucces al acestuia. )))Mod de administrare Produsul se administreaza in injectii subcutanate. Administrarea pe cale intravenoasa este interzisa. Se administreaza de 4 ori cate o fiola la interval de 10 zile si se continua cu cate o fiola la interval de o luna, timp de 12-18 luni. Se recomanda ca administrarea produsului sa se faca numai in unitati sanitare. )))Contraindicatii Nu se recomanda administrarea Alergim A femeilor in timpul sarcinii si in perioada de alaptare. Uneori poate aparea o usoara reactie la locul inocularii, fapt ce nu va impiedica continuarea tratamentului.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente