CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Albumina umana, solutie injectabila




Compozitie - Albumina umana, solutie injectabila
Flacoane continand 100 ml solutie injectabila de albumina umana 5%.

Actiune terapeutica - Albumina umana, solutie injectabila
Solutie aproximativ izoosmotica cu plasma, contribuie la refacerea volemiei. Aport de albumina.

Indicatii - Albumina umana, solutie injectabila
Tratament de urgenta al socului si in alte situatii care impun refacerea rapida a volumului sanguin, stari de hipoproteinemie cu sau fara edeme, in arsurile grave pentru a preveni hemoconcentratia.

Mod de administrare - Albumina umana, solutie injectabila
In perfuzie intravenoasa, initial 500 ml, se repeta la nevoie. Se foloseste numai solutia clara, incalzita la temperatura corpului.

Contraindicatii - Albumina umana, solutie injectabila
Anemie grava, insuficienta cardiaca, alergie specifica; prudenta la bolnavii cu rezerva cardiaca mica sau hipertensivi (viteza perfuziei nu trebuie sa depaseasca 100 ml/ora) si in caz de traumatisme (atentie la sangerare).

Reactii adverse - Albumina umana, solutie injectabila
Rareori greata, voma, salivatie, febra. Daca dozele sunt excesive sau in caz de deficit de pompa cardiaca poate provoca supraincarcare circulatorie, chiar edem pulmonar.

Flacoane continand 100 ml solutie injectabila de albumina umana 5%.))) Actiune terapeutica Solutie aproximativ izoosmotica cu plasma, contribuie la refacerea volemiei. Aport de albumina. ))) Indicatii Tratament de urgenta al socului si in alte situatii care impun refacerea rapida a volumului sanguin, stari de hipoproteinemie cu sau fara edeme, in arsurile grave pentru a preveni hemoconcentratia.))) Mod de administrare In perfuzie intravenoasa, initial 500 ml, se repeta la nevoie. Se foloseste numai solutia clara, incalzita la temperatura corpului. )))Contraindicatii Anemie grava, insuficienta cardiaca, alergie specifica; prudenta la bolnavii cu rezerva cardiaca mica sau hipertensivi (viteza perfuziei nu trebuie sa depaseasca 100 ml/ora) si in caz de traumatisme (atentie la sangerare). Rareori greata, voma, salivatie, febra. Daca dozele sunt excesive sau in caz de deficit de pompa cardiaca poate provoca supraincarcare circulatorie, chiar edem pulmonar.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente