CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Ah 3, drajeuri




Compozitie - Ah 3, drajeuri
Drajeuri continand 50 mg substanta activa, clorhidrat de dietilaminoetoxidifenilmetan (cutii cu 20 si 150 buc.).

Actiune terapeuitica - Ah 3, drajeuri
AH–3 este un puternic anihistaminic, parasimpatolitic si spasmolitic musculotrop. Efectul se instaleaza la 30 de minute de la administrarea orala si dureaza 4–5 ore.

Indicatii - Ah 3, drajeuri
Boli alergice, prurit de diverse etiologii, eczema cronica, exantem toxic, reactii de intoleranta la medicamente, edem Quincke, boala serului, astm alergic, febra de fan, rinite vasomotorii, migrene, insolatie, Röntgen catar, eventual unele autointoxicatii gravidice.

Mod de administrare - Ah 3, drajeuri
Se administreaza per os, in doze individualizate. Dozele initiale sunt in general de 1–2 drajeuri de 3 ori pe zi, suficiente pentru obtinerea unui efect maxim. Pentru intretinere se administreaza cate 1 drajeu 1–2/zi. Aceasta forma de prezentare se administreaza in tratamentul in spital sau pentru doza de seara. Pentru tratamentul ambulator si din timpul zilei se prefera drajeurile AH–3 "C" (ce contin si 25 mg cofeina). Se administreaza dupa masa si se inghit repede, intregi cu lichid.

Contraindicatii - Ah 3, drajeuri
Copii sub 3 ani.

Reactii adverse - Ah 3, drajeuri
Influenteaza negativ capacitatea de concentrare a soferilor.

Drajeuri continand 50 mg substanta activa, clorhidrat de dietilaminoetoxidifenilmetan (cutii cu 20 si 150 buc.). ))) Actiune terapeuitica AH–3 este un puternic anihistaminic, parasimpatolitic si spasmolitic musculotrop. Efectul se instaleaza la 30 de minute de la administrarea orala si dureaza 4–5 ore. Boli alergice, prurit de diverse etiologii, eczema cronica, exantem toxic, reactii de intoleranta la medicamente, edem Quincke, boala serului, astm alergic, febra de fan, rinite vasomotorii, migrene, insolatie, Röntgen catar, eventual unele autointoxicatii gravidice. ))) Mod de administrare Se administreaza per os, in doze individualizate. Dozele initiale sunt in general de 1–2 drajeuri de 3 ori pe zi, suficiente pentru obtinerea unui efect maxim. Pentru intretinere se administreaza cate 1 drajeu 1–2/zi. Aceasta forma de prezentare se administreaza in tratamentul in spital sau pentru doza de seara. Pentru tratamentul ambulator si din timpul zilei se prefera drajeurile AH–3 "C" (ce contin si 25 mg cofeina). Se administreaza dupa masa si se inghit repede, intregi cu lichid. ))) Contraindicatii Copii sub 3 ani. Influenteaza negativ capacitatea de concentrare a soferilor.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente