CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Afloderm, unguent
Forma de prezentare - Afloderm, unguent
Unguent 0,05%; ct. × 1 tub × 20 sau 40 g Indicatii Dermatoze sensibile la trat. extern cu corticosteroizi (ex. dermatita atopica, dermatita de contact, psoriazis vulgaris, etc.)Dozaj si mod de administrare: De 2-3 ori pe zi, in strat subtire, masand usor.

Contraindicatii - Afloderm, unguent
Hipersensibilitate, tuberculoza cutanata, leziuni virale (varicela, Herpes simplex), acnee, dermatita periorala, acnee rozacee.

Atentionari - Afloderm, unguent
Tratamentul nu trebuie sa fie de lunga durata pe suprafete cutanate mari, mai ales sub pansament ocluziv, intrucat poate sa creasca absorbtia, cu aparitia reactiilor adverse sistemice (sindrom Cushing, supresia axului hipotalamo-hipofizo- corticosuprarenalian, hiperglicemie, glicozurie). Nu trebuie aplicat la nivelul ochilor sau pe pielea din jurul ochilor, datorita posibilei aparitii a glaucomului sau cataractei.

Reactii adverse - Afloderm, unguent
Prurit, senzatie de arsura, iritatie, eritem sau uscaciunea pielii, rash papulos.

)))Forma de prezentare Unguent 0,05%; ct. × 1 tub × 20 sau 40 g Indicatii Dermatoze sensibile la trat. extern cu corticosteroizi (ex. dermatita atopica, dermatita de contact, psoriazis vulgaris, etc.)Dozaj si mod de administrare: De 2-3 ori pe zi, in strat subtire, masand usor. )))Contraindicatii Hipersensibilitate, tuberculoza cutanata, leziuni virale (varicela, Herpes simplex), acnee, dermatita periorala, acnee rozacee. )))Atentionari Tratamentul nu trebuie sa fie de lunga durata pe suprafete cutanate mari, mai ales sub pansament ocluziv, intrucat poate sa creasca absorbtia, cu aparitia reactiilor adverse sistemice (sindrom Cushing, supresia axului hipotalamo-hipofizo- corticosuprarenalian, hiperglicemie, glicozurie). Nu trebuie aplicat la nivelul ochilor sau pe pielea din jurul ochilor, datorita posibilei aparitii a glaucomului sau cataractei. Prurit, senzatie de arsura, iritatie, eritem sau uscaciunea pielii, rash papulos.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente