CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Aflamil, comprimate filmate




Forma de prezentare - Aflamil, comprimate filmate
Comprimate filmate 100 mg; ct. 2 sau 6 blist. 10 cpr. (P-6L)

Indicatii - Aflamil, comprimate filmate
Tratamentul simptomatic al inflamatiilor si al durerii din artrita reumatoida, spondilartrita anchilozanta (boala Bechterew), artroza si din alte afectiuni ale aparatului locomotor (de ex. periartrita scapulo-humerala si reumatismul extraarticular).

Dozaj si mod de administrare - Aflamil, comprimate filmate
Adulti: Doza maxima 1 cpr. de 2 ori/zi. In caz de insuficienta hepatica se reduce doza la jumatate. Comprimate se inghit intregi, cu o cantitate suficienta de lichid.

Contraindicatii - Aflamil, comprimate filmate
Hipersensibilitate la aceclofenac, la alte AINS (de ex. diclofenac). Antecedente de astm bronsic, urticarie sau rinita acuta in urma tratamentului cu acid acetilsalicilic sau cu alte AINS. Ulcer gastro-duodenal, hemoragie digestiva sau de alta natura, sarcina si alaptare, insuficienta cardiaca, renala sau hepatica severa.

Atentionari - Aflamil, comprimate filmate
Pe parcursul tratamentului de lunga durata, se impune efectuarea periodica a examenelor hematologice, a controlului parametrilor functiilor hepatice si renale. Poate diminua fertilitatea, de aceea nu este recomandat femeilor care doresc sa ramana insarcinate.

Reactii adverse - Aflamil, comprimate filmate
Cel mai frecvent: dispepsie, dureri abdominale, greata, diaree, slabiciune, eruptii cutanate (prurit si rash). Mai pot aparea ocazional: cresterea anormala a transaminazelor hepatice, a creatininei plasmatice si a azotului ureic, dispnee, nefrita interstitiala, bufeuri vasomotorii.

)))Forma de prezentare Comprimate filmate 100 mg; ct. 2 sau 6 blist. 10 cpr. (P-6L) Tratamentul simptomatic al inflamatiilor si al durerii din artrita reumatoida, spondilartrita anchilozanta (boala Bechterew), artroza si din alte afectiuni ale aparatului locomotor (de ex. periartrita scapulo-humerala si reumatismul extraarticular). )))Dozaj si mod de administrare Adulti: Doza maxima 1 cpr. de 2 ori/zi. In caz de insuficienta hepatica se reduce doza la jumatate. Comprimate se inghit intregi, cu o cantitate suficienta de lichid. Hipersensibilitate la aceclofenac, la alte AINS (de ex. diclofenac). Antecedente de astm bronsic, urticarie sau rinita acuta in urma tratamentului cu acid acetilsalicilic sau cu alte AINS. Ulcer gastro-duodenal, hemoragie digestiva sau de alta natura, sarcina si alaptare, insuficienta cardiaca, renala sau hepatica severa. )))Atentionari Pe parcursul tratamentului de lunga durata, se impune efectuarea periodica a examenelor hematologice, a controlului parametrilor functiilor hepatice si renale. Poate diminua fertilitatea, de aceea nu este recomandat femeilor care doresc sa ramana insarcinate. Cel mai frecvent: dispepsie, dureri abdominale, greata, diaree, slabiciune, eruptii cutanate (prurit si rash). Mai pot aparea ocazional: cresterea anormala a transaminazelor hepatice, a creatininei plasmatice si a azotului ureic, dispnee, nefrita interstitiala, bufeuri vasomotorii.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente