CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Aerodin, fiole pt aerosoli sau instilatii
Compozitie - Aerodin, fiole pt aerosoli sau instilatii
Aerodinul este o suspensie bacteriana partial lizata, in solutie cloruro-sodica izotonica, cuprinzand 10 dintre speciile bacteriene mai frecvent intalnite in infectiile cailor respiratorii (Streptococcus pyogenes, Streptococcus faecalis, Streptococcus pneumoniae, Staphylococcus aureus, Klebsiella pneumoniae, Pseudomonas aeruginosa, Neisseria catarrhalis, Haemophilus influenzae, Escherichia coli, Proteus vulgaris). Densitatea finala este de 177 U.O.I. Este livrat in cutii a 5 fiole de 5 ml pentru aerosoli; cutii a 12 fiole de 1 ml pentru instilatii. Prezervant: Mertiolat de sodiu 0,0025%.

Actiune terapeutica - Aerodin, fiole pt aerosoli sau instilatii
Stimulator nespecific al rezistentei antiinfectioase.

Indicatii - Aerodin, fiole pt aerosoli sau instilatii
Este indicat pentru prevenirea infectiilor nespecifice ale cailor respiratorii (rinite, sinuzite, amigdalite, faringite, laringite, bronsite) si pregatirea preoperatorie in interventiile chirurgicale O.R.L.

Mod de administrare - Aerodin, fiole pt aerosoli sau instilatii
Se administreaza zilnic, prin pulverizari sau instilatii nazale (3 picaturi in fiecare narina, de 3-4 ori/zi, timp de 12 zile). In perioada de incidenta crescuta a infectiilor respiratorii, administrarea se poate repeta dupa o pauza de 7-10 zile. Fiolele se agita inainte de intrebuintare.

Contraindicatii - Aerodin, fiole pt aerosoli sau instilatii
Bolile infectioase acute si convalescenta acestora, TBC evolutiv, reumatism poliarticular acut, cardiopatii decompensate, insuficienta hepatica, nefropatii, sarcina, diabet.

Conditii de pastrare - Aerodin, fiole pt aerosoli sau instilatii
Se pastreaza la temperaturi cuprinse intre +4 - +14 grade Celsius. Termen de valabilitate: 3 ani.

Aerodinul este o suspensie bacteriana partial lizata, in solutie cloruro-sodica izotonica, cuprinzand 10 dintre speciile bacteriene mai frecvent intalnite in infectiile cailor respiratorii (Streptococcus pyogenes, Streptococcus faecalis, Streptococcus pneumoniae, Staphylococcus aureus, Klebsiella pneumoniae, Pseudomonas aeruginosa, Neisseria catarrhalis, Haemophilus influenzae, Escherichia coli, Proteus vulgaris). Densitatea finala este de 177 U.O.I. Este livrat in cutii a 5 fiole de 5 ml pentru aerosoli; cutii a 12 fiole de 1 ml pentru instilatii. Prezervant: Mertiolat de sodiu 0,0025%. ))) Actiune terapeutica Stimulator nespecific al rezistentei antiinfectioase. Este indicat pentru prevenirea infectiilor nespecifice ale cailor respiratorii (rinite, sinuzite, amigdalite, faringite, laringite, bronsite) si pregatirea preoperatorie in interventiile chirurgicale O.R.L. ))) Mod de administrare Se administreaza zilnic, prin pulverizari sau instilatii nazale (3 picaturi in fiecare narina, de 3-4 ori/zi, timp de 12 zile). In perioada de incidenta crescuta a infectiilor respiratorii, administrarea se poate repeta dupa o pauza de 7-10 zile. Fiolele se agita inainte de intrebuintare. ))) Contraindicatii Bolile infectioase acute si convalescenta acestora, TBC evolutiv, reumatism poliarticular acut, cardiopatii decompensate, insuficienta hepatica, nefropatii, sarcina, diabet. )))Conditii de pastrare Se pastreaza la temperaturi cuprinse intre +4 - +14 grade Celsius. Termen de valabilitate: 3 ani.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente