CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Adrenostazin , solutie injectabila




Compozitie - Adrenostazin , solutie injectabila
Fiole a 5 ml solutie apoasa injectabila continand carbazocroma 1,5 mg (cutie cu 5 buc.).

Actiune terapeutica - Adrenostazin , solutie injectabila
Hemostatic prin cresterea rezistentei capilare.

Indicatii - Adrenostazin , solutie injectabila
Profilaxia si tratamentul starilor hemoragice prin fragilitate capilara: purpura idiopatica, hemoragii retiniene, telangiectazie familiala, epistaxis, hemoptizii; Pre- si postoperator in chirurgia otorinolaringologica, in interventiile pe prostata si in alte interventii chirurgicale.

Mod de administrare - Adrenostazin , solutie injectabila
Intramuscular, 1-3 fiole.

Reactii adverse - Adrenostazin , solutie injectabila
Injectia este dureroasa.

Contraindicatii - Adrenostazin , solutie injectabila
Nu se foloseste (este ineficace) in hemoragiile masive prin ruptura de vase mari; nu se injecteaza in aceeasi seringa cu vitamina C (incompatibilitate).

Fiole a 5 ml solutie apoasa injectabila continand carbazocroma 1,5 mg (cutie cu 5 buc.). Hemostatic prin cresterea rezistentei capilare. Profilaxia si tratamentul starilor hemoragice prin fragilitate capilara: purpura idiopatica, hemoragii retiniene, telangiectazie familiala, epistaxis, hemoptizii; Pre- si postoperator in chirurgia otorinolaringologica, in interventiile pe prostata si in alte interventii chirurgicale.)))Mod de administrare Intramuscular, 1-3 fiole. Injectia este dureroasa. )))Contraindicatii Nu se foloseste (este ineficace) in hemoragiile masive prin ruptura de vase mari; nu se injecteaza in aceeasi seringa cu vitamina C (incompatibilitate).
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente