CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Actovegin, fiole




Forma de prezentare - Actovegin, fiole
Solutie injectabila 80 mg/2 ml; 200 mg/5 ml; 1 ml contine hemoderivat deproteinizat din sange de vitel corespunzand unei mase uscate de 40 mg; ct. 5 f. 2 sau 5 ml (P-RF).

Indicatii - Actovegin, fiole
Tratamentul tulburarilor circulatiei periferice, arteriopatiilor, ulcerului varicos. Tratamentul tulburarilor circulatorii si metabolice cerebrale, sindromului de deficienta cerebrala, ischemie si traumatisme cranio-cerebrale. Tratamentul plagilor post-arsuri termice si de iradiere, leziunilor cutanate si mucoase cauzate de radiatii, leziuni ale tesutului nervos si ale sistemului limfatic, produse prin iradiere.

Dozare si mod de administrare - Actovegin, fiole
Posologia si modul de administrare se stabilesc in functie de tipul si severitatea tabloului clinic. Tratamentul injectabil se incepe cu o doza de 5-10-20 ml/zi, administrat intravenos sau intraarterial, apoi tratamentul se continua cu 2-5 ml intravenos sau intramuscular zilnic, de cateva ori pe saptamana. Injectarea intramusculara se va efectua lent deoarece solutia este hipertona.

Contraindicatii - Actovegin, fiole
Alergie cunoscuta la componentele lui.

Reactii adverse - Actovegin, fiole
Reactii cutanate alergice.

)))Forma de prezentare Solutie injectabila 80 mg/2 ml; 200 mg/5 ml; 1 ml contine hemoderivat deproteinizat din sange de vitel corespunzand unei mase uscate de 40 mg; ct. 5 f. 2 sau 5 ml (P-RF). Tratamentul tulburarilor circulatiei periferice, arteriopatiilor, ulcerului varicos. Tratamentul tulburarilor circulatorii si metabolice cerebrale, sindromului de deficienta cerebrala, ischemie si traumatisme cranio-cerebrale. Tratamentul plagilor post-arsuri termice si de iradiere, leziunilor cutanate si mucoase cauzate de radiatii, leziuni ale tesutului nervos si ale sistemului limfatic, produse prin iradiere. )))Dozare si mod de administrare Posologia si modul de administrare se stabilesc in functie de tipul si severitatea tabloului clinic. Tratamentul injectabil se incepe cu o doza de 5-10-20 ml/zi, administrat intravenos sau intraarterial, apoi tratamentul se continua cu 2-5 ml intravenos sau intramuscular zilnic, de cateva ori pe saptamana. Injectarea intramusculara se va efectua lent deoarece solutia este hipertona. Alergie cunoscuta la componentele lui. Reactii cutanate alergice.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente