CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Actovegin 800, gel ocular
Compozitie - Actovegin 800, gel ocular
5 g de gel contin componente farmaceutice active: 40 mg hemoderivat deproteinizat din sange de vitel (masa uscata); Alte componente active: 0,25 mg 2-(ethyl mercurithio) acid benzoic-sare sodica (tiomersal) ca substanta conservanta; Alte componente (substante auxiliare) celuloza carboximetil sodica, sorbitol, acid lactic.

Forma de prezentare - Actovegin 800, gel ocular
Pachete originale cu 5 mg de gel (N1). Ambalaje pentru spital cu 10 tuburi a 5 g gel. Actovegin 800 gel ocular asigura procesul de insanatosire in afectiunile oculare.

Indicatii - Actovegin 800, gel ocular
In arsuri chimice corneene produse de solutii acide sau alcaline. Ulcere corneene de etiologii variate. Inflamatii corneene de etiologii variate (keratita buloasa si neuroparalitica). Premedicatie si postmedicatie intransplantele corneene. Tratamentul profilactic si al reactiilor provocate prin radiatii (raze ultraviolete, raze X si alte raze culungime de unda scurta). Arsuri termice. Defecte epiteliale corneene datorate lentilelor de contact si in tratamentul profilactic pe perioada de testare a lentilelor de contact. Tulburari trofice (distrofii si atrofii) ale tesuturilor conjunctive, ca de exemplu atrofia tesutului conjunctiv la varstnici.

Mod de administrare - Actovegin 800, gel ocular
In absenta unei prescrieri speciale de catre medic aplicati zilnic cate o picatura de unguent in sacul conjunctival al ochiului afectat. Actovegin 800 gel ocular se aplica direct din tub in sacul conjunctival. Durata tratamentului depinde de evolutia bolii si va fi stabilita de catre medic.

Contraindicatii - Actovegin 800, gel ocular
Nu se cunosc.

Efecte adverse - Actovegin 800, gel ocular
In cazuri extrem de rare, la persoanele cu predispozitie, au aparut reactii alergice. Daca apare orice reactie secundara, informati medicul sau farmacistul.

Informatii speciale - Actovegin 800, gel ocular
Cantitatea de aer din tub datorata procesului de productie nu reduce cantitatea de gel ocular inscrisa pe ambalajul original. Nu folositi produsul dupa data expirarii inscrisa pe ambalaj.

Precautii - Actovegin 800, gel ocular
Nu are. Produsul este valabil 4 saptamani dupa data desigilarii. Nu lasati produsul la indemana copiilor

Interactiuni - Actovegin 800, gel ocular
Nu se cunosc.

Greseli de aplicare si supradozare - Actovegin 800, gel ocular
Daca odata ati aplicat prea putin sau prea mult Actovegin, data viitoare aplicati exact cantitatea prescrisa. Daca odata uitati aplicarea gelului, continuati tratamentul prescris aplicand data urmatoare cantitatea de gel recomandata. Pentru orice nelamurire consultati personalul medical.

5 g de gel contin componente farmaceutice active: 40 mg hemoderivat deproteinizat din sange de vitel (masa uscata); Alte componente active: 0,25 mg 2-(ethyl mercurithio) acid benzoic-sare sodica (tiomersal) ca substanta conservanta; Alte componente (substante auxiliare) celuloza carboximetil sodica, sorbitol, acid lactic. )))Forma de prezentare Pachete originale cu 5 mg de gel (N1). Ambalaje pentru spital cu 10 tuburi a 5 g gel. Actovegin 800 gel ocular asigura procesul de insanatosire in afectiunile oculare. In arsuri chimice corneene produse de solutii acide sau alcaline. Ulcere corneene de etiologii variate. Inflamatii corneene de etiologii variate (keratita buloasa si neuroparalitica). Premedicatie si postmedicatie intransplantele corneene. Tratamentul profilactic si al reactiilor provocate prin radiatii (raze ultraviolete, raze X si alte raze culungime de unda scurta). Arsuri termice. Defecte epiteliale corneene datorate lentilelor de contact si in tratamentul profilactic pe perioada de testare a lentilelor de contact. Tulburari trofice (distrofii si atrofii) ale tesuturilor conjunctive, ca de exemplu atrofia tesutului conjunctiv la varstnici. )))Mod de administrare In absenta unei prescrieri speciale de catre medic aplicati zilnic cate o picatura de unguent in sacul conjunctival al ochiului afectat. Actovegin 800 gel ocular se aplica direct din tub in sacul conjunctival. Durata tratamentului depinde de evolutia bolii si va fi stabilita de catre medic. )))Contraindicatii Nu se cunosc. )))Efecte adverse In cazuri extrem de rare, la persoanele cu predispozitie, au aparut reactii alergice. Daca apare orice reactie secundara, informati medicul sau farmacistul. )))Informatii speciale Cantitatea de aer din tub datorata procesului de productie nu reduce cantitatea de gel ocular inscrisa pe ambalajul original. Nu folositi produsul dupa data expirarii inscrisa pe ambalaj. )))Precautii Nu are. Produsul este valabil 4 saptamani dupa data desigilarii. Nu lasati produsul la indemana copiilor )))Interactiuni Nu se cunosc. )))Greseli de aplicare si supradozare Daca odata ati aplicat prea putin sau prea mult Actovegin, data viitoare aplicati exact cantitatea prescrisa. Daca odata uitati aplicarea gelului, continuati tratamentul prescris aplicand data urmatoare cantitatea de gel recomandata. Pentru orice nelamurire consultati personalul medical.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente