CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Actovegin 5% , crema
Compozitie - Actovegin 5% , crema
1 g contine: hemoderivat deproteinizat din sange de vitel corespunzand unei mase uscate de 2 mg, clorura de benzalkonium 0,2 mg intr-o baza neiritanta.

Actiune terapeutica - Actovegin 5% , crema
Actovegin este un extract deproteinizat din sange de vitel. Acesta imbunatateste utilizarea oxigenului si creste aportul de substante nutritive in celula. Astfel, procesele insotite de cerintele energetice mari, ca de exemplu vindecarea plagilor, sunt intensificate.

Indicatii - Actovegin 5% , crema
Ulcer varicos si alte ulceratii cu suprafata infectata, pentru profilaxia si tratamentul escarelor de decubit, pentru profilaxia si tratamentul reactiilor provocate prin iradiere, in general in tratamentul proceselor supurative.

Mod de administrare - Actovegin 5% , crema
In ulceratii: dupa inceperea tratamentului cu Actovegin gel 20%, se intinde in strat subtire Actovegin crema 5%. Pentru prevenirea escarelor de decubit: crema se aplica si se maseaza pe zonele cutanate cu risc. Pentru prevenirea reactiilor dupa iradieri: crema se aplica in strat subtire dupa radioterapie si in intervalul dintre iradieri.

Contraindicatii - Actovegin 5% , crema
Preparatul nu trebuie folosit in caz de alergie cunoscuta la componentele lui.

Efecte secundare - Actovegin 5% , crema
In cazuri rare pacientii cu predispozitii alergice pot dezvolta reactii cutanate.

Interactiuni - Actovegin 5% , crema
Pana in prezent nu se cunosc interactiuni.

Efecte de dependenta - Actovegin 5% , crema
Pana in prezent nu se cunosc.

Precautii speciale - Actovegin 5% , crema
In cazul in care dupa folosire nu se atinge rezultatul scontat, se va apela imediat la sfatul medicului. A se verifica data expirarii A se pastra medicamentul departe de accesul copiilor.

Conditii de pastrare - Actovegin 5% , crema
A nu se pastra la temperaturi mai mari decat temperatura camerei (25 grade Celsius).

1 g contine: hemoderivat deproteinizat din sange de vitel corespunzand unei mase uscate de 2 mg, clorura de benzalkonium 0,2 mg intr-o baza neiritanta. Actovegin este un extract deproteinizat din sange de vitel. Acesta imbunatateste utilizarea oxigenului si creste aportul de substante nutritive in celula. Astfel, procesele insotite de cerintele energetice mari, ca de exemplu vindecarea plagilor, sunt intensificate. Ulcer varicos si alte ulceratii cu suprafata infectata, pentru profilaxia si tratamentul escarelor de decubit, pentru profilaxia si tratamentul reactiilor provocate prin iradiere, in general in tratamentul proceselor supurative. )))Mod de administrare In ulceratii: dupa inceperea tratamentului cu Actovegin gel 20%, se intinde in strat subtire Actovegin crema 5%. Pentru prevenirea escarelor de decubit: crema se aplica si se maseaza pe zonele cutanate cu risc. Pentru prevenirea reactiilor dupa iradieri: crema se aplica in strat subtire dupa radioterapie si in intervalul dintre iradieri. )))Contraindicatii Preparatul nu trebuie folosit in caz de alergie cunoscuta la componentele lui. )))Efecte secundare In cazuri rare pacientii cu predispozitii alergice pot dezvolta reactii cutanate. )))Interactiuni Pana in prezent nu se cunosc interactiuni. )))Efecte de dependenta Pana in prezent nu se cunosc. )))Precautii speciale In cazul in care dupa folosire nu se atinge rezultatul scontat, se va apela imediat la sfatul medicului. A se verifica data expirarii A se pastra medicamentul departe de accesul copiilor. )))Conditii de pastrare A nu se pastra la temperaturi mai mari decat temperatura camerei (25 grade Celsius).
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente