CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Actiphos, fiole
Compozitie - Actiphos, fiole
Fiole autocasabile a 3 ml continand: acid fosforic total in P2O5 0,8340; fosfat diacid de litiu 0,0418; fosfat diacid de calciu 0,5036; fosfat diacid de magneziu 0,3217; fosfat diacid de mangan 0,0327; fosfat diacid de sodiu 0,1350; fosfat diacid de fier 0,0437 (cutii cu 14 si 30 buc.).

Actiune - Actiphos, fiole


terapeutica - Actiphos, fiole
Actiphos are urmatoarele efecte: Acidifiant -prin fosfatii diacizi, asigura echilibrul acido-bazic si restabileste aciditatea umorala normala. Este eficace in readucerea la normal a pH sanguin si urinar, deviat catre alcaloza; Recalcifiant si remineralizant -aduce calciul necesar in organism, in conditii de aciditate favorabile asimilarii si fixarii sale; Tonic -prin continutul sau in acid fosforic, prin actiune antivagotonica datorata aciditatii, Actiphos este un tonic fizic si intelectual.

Indicatii - Actiphos, fiole
Actiphos amelioreaza starea generala, activeaza secretia glandelor endocrine, tinde sa restabileasca functionarea normala a diverselor organe: are efect favorabil in unele afectiuni renale (litiaza) sau cutanate (eczema, urticarie). Creste capacitatea musculara, nervoasa si cerebrala. Actiphos amelioreaza si un mare numar de afectiuni diatezice caracterizate fie printr-un dezechilibru acido-bazic, fie printr-o demineralizare. Astfel, Actiphos a fost utilizat cu succes in afectiuni foarte diverse: decalcifieri osoase, tulburari de crestere, intarzieri de consolidare a fracturilor. Ca tratament al alcalozei, Actiphos este indicat in diversele manifestari ale acestei afectiuni polimorfe: surmenaj fizic si intelectual; astenie, convalescenta; afectiuni alergice (eczema, urticarie, migrena, astm, rinita alergica sezoniera); depresie, anxietate; melancolie, psihastenie; incontinenta de urina, enurezis; tulburari vegetative simpatice; colibaciloza urinara si intestinala; unele manifestari reumatismale.

Mod de administrare - Actiphos, fiole
Adulti: 1-2 fiole, intr-un pahar de apa cu zahar; se beau cu inghitituri mici in cursul principalelor 2 mese zilnice. Copii: 1 fiola, intr-un pahar de apa cu zahar; se bea cu inghitituri mici, la fiecare din cele 2 mese principale zilnice.

Fiole autocasabile a 3 ml continand: acid fosforic total in P2O5 0,8340; fosfat diacid de litiu 0,0418; fosfat diacid de calciu 0,5036; fosfat diacid de magneziu 0,3217; fosfat diacid de mangan 0,0327; fosfat diacid de sodiu 0,1350; fosfat diacid de fier 0,0437 (cutii cu 14 si 30 buc.).))) Actiune )))terapeutica Actiphos are urmatoarele efecte: Acidifiant -prin fosfatii diacizi, asigura echilibrul acido-bazic si restabileste aciditatea umorala normala. Este eficace in readucerea la normal a pH sanguin si urinar, deviat catre alcaloza; Recalcifiant si remineralizant -aduce calciul necesar in organism, in conditii de aciditate favorabile asimilarii si fixarii sale; Tonic -prin continutul sau in acid fosforic, prin actiune antivagotonica datorata aciditatii, Actiphos este un tonic fizic si intelectual. ))) Indicatii Actiphos amelioreaza starea generala, activeaza secretia glandelor endocrine, tinde sa restabileasca functionarea normala a diverselor organe: are efect favorabil in unele afectiuni renale (litiaza) sau cutanate (eczema, urticarie). Creste capacitatea musculara, nervoasa si cerebrala. Actiphos amelioreaza si un mare numar de afectiuni diatezice caracterizate fie printr-un dezechilibru acido-bazic, fie printr-o demineralizare. Astfel, Actiphos a fost utilizat cu succes in afectiuni foarte diverse: decalcifieri osoase, tulburari de crestere, intarzieri de consolidare a fracturilor. Ca tratament al alcalozei, Actiphos este indicat in diversele manifestari ale acestei afectiuni polimorfe: surmenaj fizic si intelectual; astenie, convalescenta; afectiuni alergice (eczema, urticarie, migrena, astm, rinita alergica sezoniera); depresie, anxietate; melancolie, psihastenie; incontinenta de urina, enurezis; tulburari vegetative simpatice; colibaciloza urinara si intestinala; unele manifestari reumatismale. )))Mod de administrare Adulti: 1-2 fiole, intr-un pahar de apa cu zahar; se beau cu inghitituri mici in cursul principalelor 2 mese zilnice. Copii: 1 fiola, intr-un pahar de apa cu zahar; se bea cu inghitituri mici, la fiecare din cele 2 mese principale zilnice.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente