CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Aciclovir, crema
Compozitie - Aciclovir, crema
Contine aciclovir 5 g in 100 g baza tip emulsie ulei/apa.

Propietati - Aciclovir, crema
Agent antiviral fata de virusurile Herpes simplex tip I si II si virusul Varicella zoster; impiedica replicarea virusurilor prin inhibarea ADN-polimerazei specifice si consecutiv a sintezei de ADN viral.

Indicatii - Aciclovir, crema
Crema Aciclovir este indicata pentru tratamentul infectiilor cu virus Herpes simplex localizate la nivelul pielii, incluzand herpesul genital initial si recurent si herpesul labial.

Mod de administrare - Aciclovir, crema
Se aplica pe leziuni de 6 ori/zi, la interval de aproximativ 3 ore, timp de 7 zile. Tratamentul trebuie inceput cat mai curand posibil dupa debutul infectiei, iar pentru episoadele recurente tratamentul trebuie sa inceapa de preferat in timpul perioadei sau cand apar primele leziuni.

Contraindicatii - Aciclovir, crema
Hipersensibilitate la substanta activa sau propilenglicol.

Precautii - Aciclovir, crema
Nu se recomanda aplicarea cremei Aciclovir pe mucoasa orala, vaginala sau conjunctivala. Trebuie acordata o atentie deosebita pentru a evita introducerea accidentala in ochi.

Reactii adverse - Aciclovir, crema
Dupa aplicarea cremei pot aparea senzatii de arsura sau intepaturi trecatoare, eritem, prurit, uscarea si descuamarea usoara a pielii.

Contine aciclovir 5 g in 100 g baza tip emulsie ulei/apa. ))) Propietati Agent antiviral fata de virusurile Herpes simplex tip I si II si virusul Varicella zoster; impiedica replicarea virusurilor prin inhibarea ADN-polimerazei specifice si consecutiv a sintezei de ADN viral. ))) Indicatii Crema Aciclovir este indicata pentru tratamentul infectiilor cu virus Herpes simplex localizate la nivelul pielii, incluzand herpesul genital initial si recurent si herpesul labial. ))) Mod de administrare Se aplica pe leziuni de 6 ori/zi, la interval de aproximativ 3 ore, timp de 7 zile. Tratamentul trebuie inceput cat mai curand posibil dupa debutul infectiei, iar pentru episoadele recurente tratamentul trebuie sa inceapa de preferat in timpul perioadei sau cand apar primele leziuni. ))) Contraindicatii Hipersensibilitate la substanta activa sau propilenglicol. )))Precautii Nu se recomanda aplicarea cremei Aciclovir pe mucoasa orala, vaginala sau conjunctivala. Trebuie acordata o atentie deosebita pentru a evita introducerea accidentala in ochi. Dupa aplicarea cremei pot aparea senzatii de arsura sau intepaturi trecatoare, eritem, prurit, uscarea si descuamarea usoara a pielii.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente