CAUTA ARTICOLE:

<< Inapoi la lista de articole

08

Dec

Noi si Misiunea noastra

, Medical Enterprises SRL


Avand o istorie de peste 30 de ani, putem fi gasiti din Australia pana in America de Sud si din Europa pana in Asia si din 1998 si in Romania cu 12 filiale. Filiala din Oradea, inaugurata in 2007 sub denumirea de MEDICAL ON GROUP functioneaza cu:

  • CLINICA ON – specializata in tratarea disfunctiilor sexuale masculine;
  • PROCTOLINE – tratarea hemoroizilor si a fisurilor anale;
  • PSOREMISS – dermatologie cu atentie deosebita pentru psoriazis;
  • VARICOLONE - tratarea ulcerelor varicoase, a ranilor deschise, etc.

Sa le luam putin mai pe larg (in special pe primele doua)

Pentru CLINICA ON am putea lansa sloganul “si totusi EXISTA IUBIRE!”

Disfunctii sexuale precum: erectie slaba, absenta erectiei sau ejacularea precoce sunt foarte raspandite in lumea moderna. 50% dintre barbati sufera de una dintre acestea pana in 50 de ani, 60% pana la 60 de ani. 70% la 70 de ani. Dar acest lucru nu inseamna ca sexul are varsta. Noi putem ajuta 98 din 100 de barbati intr-o maniera rapida, discreta si nedureroasa. In spatele succesului sta in primul rand INTERESUL PENTRU OM!

Intelegem cat de greu este pentru cineva sa admita ca nu mai este ceea ce obisnuia sa fie, din punc de vedere al performantelor sexuale. In urma unei experiente de zeci de ani, clinica noastra a dezavoltat o metoda pe care o urmam cu strictete si multa atentie, asigurand vizitatorului nostru un grad maxim de confort psihic prin discretie si confidentialitate totala.

In cele mai multe cazuri chiar de la prima vizita, doctorul va putea sa va configureze un program de tratament si veti simtiti imbunatatiri ale vietii de cuplu foarte rapid – folosind produse proprii, 100% naturale si de ultima ora.

Daca viata DUMNEAVOASTRA sufera in urma unor astfel de probleme, nu ezitati sa ne contactati! Va veti regasi placerea de viata si veti readuce zambetul pe buzele partenerei si odata cu ea armonia si atmosfera placuta din caminul Dumneavoastra.

De ce sa traiti in trecut cand PREZENTUL si VIITORUL sunt mai aproape!

Mai putin poetica si romantica, CLINICA PROCTOLINE are in atentie o zona mai delicata a corpului nostru, dar care ne poate aminti ca este la fel de importanta ca oricare alta.

In mod frecvent auzim expresia – “MA DOARE IN FUND DE….”

Fericit este acela care nu cunoaste o asemenea durere! Altfel nu ar mai indrazni nici macar sa se gandeasca la o asemenea exprimare!

Chiar daca fisurile anale, usturimile si mancarimile in fund, hemoroizii, nu sunt subiectele preferate de discutie, acestea sunt destul de comune. Oricat de jenant ar putea sa ni se para, trebuie sa ne adresam medicului cu problema noastra. In multe cazuri nici macar nu suntem constienti de prezenta hemoroizilor pentru ca nu ii simtim deloc; alteori pot provoca o stare de discomfort pe care nu stim cui sa o atribuim. Acestia ne vor alerta doar cand devin vizibili si/sau provoaca dureri chiar si la simpla asezare pe scaun sau si mai grav, cand apar sangerari.

Este adevarat ca pe masura ce imbatranim posibilitatea de a dezvolta hemoroizi creste. Totusi din cauza unor proaste obiceiuri, cum ar fi cititul ziarelor pe toaleta, alimentatia nepotrivita (condimentata, alcoolul, prea putina apa, etc. – atentie vin sarbatorile!!!) lipsa exercitiilor fizice si perioadele lungi de stat pe scaun, pot duce la aparitia hemoroizilor la orice varsta.


NU asteptati pana cand problema nu mai are rezolvare!!!! Luati masuri din timp!

In Clinica PROCTOLINE din Oradea, PACIENTUL si SANATATEA acestuia se afla in centrul atentiei noastre, oferind cele mai bune si mai performante solutii posibile.

La baza acestor afirmatii sta echipa noastra de specialisti, avand la dispozitie cele mai noi echipamente de tratament si investigatie.

Cuvantul nostru de ordine este:

CALITATEA TRATAMENTELOR

si

CONFORTUL PACIENTULUI!!!

Folosim o metoda moderna de rezolvare a problemelor pacientilor nostri, si prin utilizarea unor crème speciale fabricate dupa o reteta proprie si exclusiva, cu principii active deosebit de bune si eficiente, reusim sa reducem disconfortul si procesul inflamator; dar trebuie mentionat ca aceste creme NU POT INLOCUI TRATAMENTUL si interventiile propriu zise chiar daca ele contribuie la reducerea durerii. In 90% din cazuri putem ajuta pacientii fara a recurge la interventii chirurgicale, concedii medicale sau alte reorganizari majore ale ritmului de viata.

Cred ca v-am convins ca problema anusului nu este deloc una simpla sau de neglijat. NU asteptati sa va doara in… stiti Dumneavoastra unde!!!

PSOREMISS – la noi este sinonim cu combaterea si tratarea psoriazisului; utilizam produse proprii care nu contin corticoizi si nu dau depententa.


VARICOLINE
– in Oradea se orienteaza in special spre tratarea ranilor – ulceratii varicoase, rani cronice, rani diabetice, etc si suntem deosebit de fericiti de fiecare data cand reusim sa amelioram suferinta, de multe ori de ani de zile, a vreunui pacient.

Pentru ca timpul este foarte pretios, cel mai bun mod de a ne contacta este cel telefonic, cand veti primi informatii suplimentare despre tratamente si puteti stabili o programare la medicul pe care il solicitati sau pentru momentul cel mai portivit pentru dumneavoastra.



<< Inapoi la lista de articole