CAUTA ARTICOLE:

<< Inapoi la lista de articole

02

Aug

Interviu Jacquie Carter

, Adina Placinta


Jacquie CarterTinerete si sanatate pana la adanci batraneti


Care este secretul ca sa aratam si sa ne simtim tineri pana la adanci batraneti?
Va amintiti cum aratau parintii nostri cand erau de varsta noastra? Putem spune ca aratau mult mai batrani decat varsta biologica pe care o aveau. Speranta de viata este in crestere, ceea ce inseamna ca barbatii si femeile care se apropie de 50 de ani nu arata si nu se simt cum se simteau persoanele de aceeasi varsta din anii 60-70. Procesul de imbatranire incepe la varsta de 20-30 de ani, insa majoritatea oamenilor ii observa efectele dupa varsta de 40 de ani. Organismul uman este format din milioane de celule, cu o durata individuala de viata de 2 ani sau chiar mai putin. Principala cauza a imbatranirii este degenerarea celulelor.


“Atunci cand vorbim despre ingrijirea corpului si despre lupta cu efectele imbatranirii, trebuie sa avem in vedere ca, dupa cum reiese din importante studii stiintifice, exista doua tipuri de imbatranire: imbatranirea cronologica si imbatranirea legata de factorii de mediu.

Primul tip de imbatranire este influentat in mod special de ereditate, iar al doilea de stilul de viata”, sustine Jacquie Carter - Trainer International si Director de Marketing in domeniul ingrijirii Personale in cadrul Herbalife Ltd.

Jacquie Carter a fost recent gazda unei intalniri cu jurnalistii din Romania, cu aceasta ocazie dezvaluind o serie de secrete despre relatia dintre nutritie si frumusete.
Pentru a intarzia si a contracara intr-o oarecare masura efectele imbatranirii, expertii in domeniu recomanda imbunatatirea starii generale de sanatate printr-o serie de masuri: 1/ adoptare unei nutritii sanatoase si echilibrate si a unui stil de viata sanatos; 2/ fortificarea sistemului cardiovascular; 3/ activarea tineretii pielii; 4/ incetinirea efectelor imbatranirii articulatiilor; 5/ mentinerea sanatatii ochilor. Indiferent de varsta, putem sa aratam mai sanatosi si mai tineri adoptand o nutritie interna si externa echilibrata. Prin ameliorarea regimului alimentar, a aspectului fizic si a starii de spirit, ne putem ajuta corpul sa arate si sa se simta tanar mai mult timp. Sanatatea incepe din interior, oferind celulelor din organism proportia ideala de vitamine, minerale si nutrienti, si continua in exterior.

Despre Jacquie Carter
Jacquie Carter lucreaza in cadrul Herbalife Ltd. de peste 11 ani. si-a inceput cariera la Herbalife in Departamentul de Marketing al Produselor de ingrijire Personala. Dupa aceea, a inceput sa lucreze alaturi de echipa Departamentului de Cercetare si Dezvltare a Produselor, unde a fost implicata in lansarea a 29 de produse la nivel international, dintre care mentionam: Radical C, Herbal Aloe, NouriFusion si Skin Activator. Experienta lui Jacquie in domeniul ingrijirii personale este recunoscuta in lumea intreaga, intrucat a lansat si a fost trainer Herbalife pentru produsele adresate pielii, parului si corpului.


Jacquie detine o diploma UCLA in domeniul Comunicarii, precum si o diploma in domeniul Terapiei Frumusetii.

Despre Herbalife Ltd.
Compania Herbalife Ltd, unul dintre cei mai importanti producatori si distribuitori de produse nutritive din lume, ofera posibilitatea unui loc de munca independent si suportul pentru o viata echilibrata, prin produse bazate pe cercetari stiintifice, eficiente pentru vitalitatea organismului, o buna stare fizica, psihica si sociala, un aspect exterior ingrijit si un corp frumos.


Herbalife Ltd are aproape 30 de ani de existenta pe piata internationala, produsele companiei fiind distribuite in 73 de tari, inclusiv Romania, prin intermediul a 2 milioane distribuitori independenti.



<< Inapoi la lista de articole