Hotel President Baile Felix

COMPLEX  PRESIDENT**** este situat in BAILE FELIX, pe drumul european E79 ORADEA-DEVA la km. 10, la liziera padurii, intr-un cadru natural deosebit (la altitudinea de 140m), ofera conditi excelente pentru relaxare, tratament, dar si pentru intalniri de afaceri.
Hotelul dispune de 92 de camere impartite in camere single, camere cu pat matrimonial, camere cu doua paturi, apartamente, dotate cu climatizare, minibar, telefon, parcare interioara pazita , o moderna baza de tratament  3 sali de conferinta  dotate cu ecran, flipchart, videoproiector si instalatie de traducere simultana.
Capacitatea totala de cazare a complexului este de 180 de locuri si baza de tratament poate deservi 80 de persoane pe zi.
Complexul PRESIDENT**** dispune de asemenea de doua restaurante unul de 180 de locuri si altul de 350 de locuri si de o terasa cu specific rustic.
Restaurantul ofera intr-o ambianta placuta preparate culinare delicioase, din bucataria romaneasca si internationala.
Complexul PRESIDENT**** dispune de piscina – atat acoperita, cat si in aer liber – cu apa termala, sauna de 16 persoane, sala de fitness, baza de tratament si baza sportiva (2 terenuri de tenis cu zgura si unul sintetic de fotbal).
De asemenea Complexul PRESIDENT****  dispune si de un centru wellness care include piscina cu apa termala, acoperita de 12X24 m², jacuzzi, sauna, solar, masaj, bar, tenis de masa
Complexul PRESIDENT**** ofera servicii complete de hidrokinetoterapie, masaj manual, reflexoterapie, electroterapie (galvanizari, ionoforeza, curenti diadinamici, curenti Trabert, curenti STOCH, TENS, curenti exrpomentiali, modulatii, interferentiala, curenti subacvali), Kinetoterapie, EKG, electrodiagnostic. 
Aceasta se adreseaza persoanelor cu afectiuni reumatologice (reumatism articular degenerativ, reumatism inflamator cronic), afectiuni posttraumatice (entorse, luxatii, sechele locomotorii), afectiuni neurologice (pareze, paralizii, neuropatii, polineuropatii).
 
Pentru agrement, la cererea clientilor, organizam excursii pentru vizitarea orasului ORADEA – Palatul BAROC (1762), Muzeul “Tarii Crisurilor” Sirul Canonicilor (construit in 1773, format dintr-un culoar de peste 100m.), orasul BUDAPESTA, vizitarea diferitelor obiective turistice – PESTERA URSILOR, PESTERA FOCUL VIU, PESTERA MEZIAD, CETATILE PONORULUI (rezervatie naturala complexa alcatuita din 3 avene uriase, si un rau subteran), vizitarea statiunii Stana de Vale situata la o altitudine de 1100m.
Localizare

Unde ne gasiti

Adresa: Baile Felix,
Tel: 0259 318 381
0727 229 294
Fax: 0259 318 581
Web: hotel-president-baile-felix
Facebook: Facebook

Program

Specializari
Produse/Servicii