Peste
Animal vertebrat acvatic a carui carne are o compozitie nutritionala apropiata de cea a carnurilor comestibile de pasari si mamifere. Pestele aduce tot atatea proteine ca si carnea (intre 16 si 20 grame proteine pe 100 grame). El mai contine si numeroase minerale (potasiu, clor, sodiu, calciu etc.), oligoelemente (zinc, fluor, mangan, iod etc.) si vitamine ale grupului B. Carnea pestelui gras, ca si ficatul tuturor pestilor, contine in plus vitaminele A si D. Valoarea energetica a pestilor variaza de la 70 la mai mult de 200 kilocalorii pentru 1OO grame, in functie de continutul lor in lipide: mai putin de 1% pentru pestele slab; intre1 si 5% pentru pestele semigras; intre 5 si 15% pentru pestele gras. Este recomandabil sa se consume peste cel putin de doua ori pe saptamana.
-
12 Iul
Bun venit PtADYApJ pe Webclinic.
-
11 Iul
Bun venit CqZvSxfzUcum pe Webclinic.
-
11 Iul
Bun venit JRBlnWQGckXT pe Webclinic.
- cabinet cardiologie bucuresti
- analize medicale constanta
- doctor genetica medicala constanta
- clinici arad
- analize medicale iasi
- orl constanta
- medic neurolog arad
- medic dermatolog bucuresti
- doctor neurolog bucuresti
- cabinete cardiologie constanta
- pediatrie bucuresti
- doctor oftalmolog iasi
- ecografie arad
- operatii chirurgicale constanta
- cabinete medicina muncii constanta
- cabinete dermatologie constanta
- doctor ginecolog bucuresti