Peste
Animal vertebrat acvatic a carui carne are o compozitie nutritionala apropiata de cea a carnurilor comestibile de pasari si mamifere. Pestele aduce tot atatea proteine ca si carnea (intre 16 si 20 grame proteine pe 100 grame). El mai contine si numeroase minerale (potasiu, clor, sodiu, calciu etc.), oligoelemente (zinc, fluor, mangan, iod etc.) si vitamine ale grupului B. Carnea pestelui gras, ca si ficatul tuturor pestilor, contine in plus vitaminele A si D. Valoarea energetica a pestilor variaza de la 70 la mai mult de 200 kilocalorii pentru 1OO grame, in functie de continutul lor in lipide: mai putin de 1% pentru pestele slab; intre1 si 5% pentru pestele semigras; intre 5 si 15% pentru pestele gras. Este recomandabil sa se consume peste cel putin de doua ori pe saptamana.
-
26 Aug
Bun venit VDJjqyuTlDORE pe Webclinic.
-
25 Aug
Bun venit UNiweNljQXBY pe Webclinic.
-
25 Aug
Bun venit NNNkprsqRiY pe Webclinic.
- chirurgie estetica constanta
- ecografie abdominala arad
- doctor reumatolog iasi
- medic orl iasi
- dermatologie oradea
- doctor dermatolog iasi
- dermatologie constanta
- optica medicala adar
- pneumologie constnata
- medic chirurg bucuresti
- oftalmologie oradea
- medic dermatolog bucuresti
- medicina hiperbara constanta
- medic orl bucuresti
- analize medicale constanta
- medic pediatru iasi
- cabinet fizioterapie oradea