Macerare
In cazul macerarii, planta (de exemplu), va fi mentinuta un timp mai indelungat (dar maxim 8 ore) in contact cu un solvent sau dizolvant (in mod normal, apa la temperatura camerei). Vasul in care se va macera planta va fi agitat din cand in cand. Dupa ce s-a obtinut maceratia, se va strecura, iar daca nu se va consuma in scurt timp, se va pastra la rece maxim 24 de ore. Prin macerare se obtin vinuri, tincturi, oteturi medicinale.
-
06 Oct
Bun venit VDQNbmAyMbGjy pe Webclinic.
-
06 Oct
Bun venit Lytkmvzy pe Webclinic.
-
06 Oct
Bun venit ScebRoCWyKHQMkE pe Webclinic.
- doctor neurolog bucuresti
- cabinet medical arad
- cabinet medical dermatologie oradea
- doctor chirurgie estetica constanta
- medic oftalmolog iasi
- doctor medicina interna iasi
- optica medicala adar
- ecografie bucuresti
- cabinete medicale bucuresti
- kinetoterapie oradea
- doctor homeopat iasi
- neurologie iasi
- dermatologie constanta
- psiholog constanta
- medic chirurg bucuresti