Macerare
In cazul macerarii, planta (de exemplu), va fi mentinuta un timp mai indelungat (dar maxim 8 ore) in contact cu un solvent sau dizolvant (in mod normal, apa la temperatura camerei). Vasul in care se va macera planta va fi agitat din cand in cand. Dupa ce s-a obtinut maceratia, se va strecura, iar daca nu se va consuma in scurt timp, se va pastra la rece maxim 24 de ore. Prin macerare se obtin vinuri, tincturi, oteturi medicinale.
-
15 Mar
Bun venit KRnJwYcOEPAI pe Webclinic.
-
12 Mar
Moldovan Corina si-a actualizat echipa de medici.
-
11 Mar
Bun venit GcamSAPUkQtzjdMp pe Webclinic.
- cabinet cardiologie bucuresti
- cabinete pneumologie constanta
- cabinete dermatologie constanta
- medic ginecolog bucuresti
- centre medicale imagistica constanta
- doctor ortopedie constanta
- oftalmologie oradea
- doctor iasi
- orl constanta
- cabinet ginecologie oradea
- centru medical bucuresti
- cabinet endocrinologie iasi
- clinici arad
- reumatologie iasi
- marire sani constanta
- neurologie bucuresti
- doctor orl bucuresti
- cabinet neurologie arad