Macerare
In cazul macerarii, planta (de exemplu), va fi mentinuta un timp mai indelungat (dar maxim 8 ore) in contact cu un solvent sau dizolvant (in mod normal, apa la temperatura camerei). Vasul in care se va macera planta va fi agitat din cand in cand. Dupa ce s-a obtinut maceratia, se va strecura, iar daca nu se va consuma in scurt timp, se va pastra la rece maxim 24 de ore. Prin macerare se obtin vinuri, tincturi, oteturi medicinale.
-
17 Mar
Bun venit HRyVsqsOxNQXcU pe Webclinic.
-
17 Mar
Bun venit XyqzNCpEcCuzW pe Webclinic.
-
17 Mar
Bun venit DNdYeiOY pe Webclinic.
- ginecolog oradea
- analize medicale constanta
- cabinete genetica medicala constanta
- ecografie arad
- cabinet ginecologie arad
- fizioterapie oradea
- homeopatie iasi
- optician arad
- doctor dermatologie constanta
- doctor neurolog bucuresti
- medic dermatolog oradea
- doctor ginecolog bucuresti
- traumatologie constanta
- medicina interna iasi
- centre chirurgie estetica constanta
- cabinet pediatrie bucuresti
- doctor cardiolog iasi
- doctor pediatru iasi