Macerare
In cazul macerarii, planta (de exemplu), va fi mentinuta un timp mai indelungat (dar maxim 8 ore) in contact cu un solvent sau dizolvant (in mod normal, apa la temperatura camerei). Vasul in care se va macera planta va fi agitat din cand in cand. Dupa ce s-a obtinut maceratia, se va strecura, iar daca nu se va consuma in scurt timp, se va pastra la rece maxim 24 de ore. Prin macerare se obtin vinuri, tincturi, oteturi medicinale.
-
30 Iun
Bun venit KuJWlAFCHe pe Webclinic.
-
30 Iun
Bun venit JfhArnAsCc pe Webclinic.
-
30 Iun
Bun venit PYrznkMnLpLqi pe Webclinic.
- implantologie constanta
- genetica medicala constanta
- cabinet endocrinologie iasi
- medicina hiperbara constanta
- cardiologie constanta
- pediatrie iasi
- doctor medicina muncii constanta
- chirurgie constanta
- cabinet neurologie bucuresti
- doctor dermatolog bucuresti
- ginecologie bucuresti
- venerologie iasi
- kinetoterapie oradea
- cardiolog iasi
- doctor oftalmolog iasi