Macerare
In cazul macerarii, planta (de exemplu), va fi mentinuta un timp mai indelungat (dar maxim 8 ore) in contact cu un solvent sau dizolvant (in mod normal, apa la temperatura camerei). Vasul in care se va macera planta va fi agitat din cand in cand. Dupa ce s-a obtinut maceratia, se va strecura, iar daca nu se va consuma in scurt timp, se va pastra la rece maxim 24 de ore. Prin macerare se obtin vinuri, tincturi, oteturi medicinale.
-
28 Mar
Bun venit CACUCI DANA pe Webclinic.
-
24 Ian
Bun venit XOevEhpHIdSjg pe Webclinic.
-
15 Ian
Bun venit Kathleen pe Webclinic.
- doctor ortopedie constanta
- medic chirurg bucuresti
- cabinet ecografie bucuresti
- orl iasi
- doctor neurolog bucuresti
- doctor cardiolog bucuresti
- doctor endocrinolog iasi
- cabinet reumatologie iasi
- laborator analize medicale iasi
- rmn constanta
- clinica obstetrica ginecologie oradea
- cabinet orl bucuresti
- fizioterapie oradea