Macerare
In cazul macerarii, planta (de exemplu), va fi mentinuta un timp mai indelungat (dar maxim 8 ore) in contact cu un solvent sau dizolvant (in mod normal, apa la temperatura camerei). Vasul in care se va macera planta va fi agitat din cand in cand. Dupa ce s-a obtinut maceratia, se va strecura, iar daca nu se va consuma in scurt timp, se va pastra la rece maxim 24 de ore. Prin macerare se obtin vinuri, tincturi, oteturi medicinale.
-
19 Apr
Bun venit ELldSuIbsO pe Webclinic.
-
15 Apr
Bun venit PVAruEMjWqD pe Webclinic.
-
11 Apr
Bun venit BfNDJugWTpXhH pe Webclinic.
- orl copii iasi
- cabinet pediatrie iasi
- cabinet reumatologie iasi
- cabinet medical arad
- neurologie constanta
- medicina muncii constanta
- doctor genetica medicala constanta
- venerologie iasi
- doctor dermatologie constanta
- medic ginecolog bucuresti
- chirurgie constanta
- neurologie iasi
- analize medicale constanta
- cabinet neurologie bucuresti
- dermatologie oradea
- cabinet homeopatie iasi
- centru medical oradea