Macerare
In cazul macerarii, planta (de exemplu), va fi mentinuta un timp mai indelungat (dar maxim 8 ore) in contact cu un solvent sau dizolvant (in mod normal, apa la temperatura camerei). Vasul in care se va macera planta va fi agitat din cand in cand. Dupa ce s-a obtinut maceratia, se va strecura, iar daca nu se va consuma in scurt timp, se va pastra la rece maxim 24 de ore. Prin macerare se obtin vinuri, tincturi, oteturi medicinale.
-
24 Iul
Bun venit EJyNzYuWXMOn pe Webclinic.
-
21 Iul
Bun venit VYcxWPKeh pe Webclinic.
-
19 Iul
Bun venit BszZXqfuLTPMmId pe Webclinic.
- oftalmologie iasi, cabinet oftalmologie iasi
- dermatologie oradea
- pneumologie constnata
- recuperare medicala constanta
- doctor ginecologie constanta
- centre medicale imagistica constanta
- ecografie bucuresti
- cabinet neurologie bucuresti
- clinica obstetrica ginecologie arad
- marire sani constanta
- medic neurolog arad
- oftalmologie constanta
- diabet bucuresti
- medic pediatru iasi
- doctor homeopat iasi
- medicina interna iasi