Macerare
In cazul macerarii, planta (de exemplu), va fi mentinuta un timp mai indelungat (dar maxim 8 ore) in contact cu un solvent sau dizolvant (in mod normal, apa la temperatura camerei). Vasul in care se va macera planta va fi agitat din cand in cand. Dupa ce s-a obtinut maceratia, se va strecura, iar daca nu se va consuma in scurt timp, se va pastra la rece maxim 24 de ore. Prin macerare se obtin vinuri, tincturi, oteturi medicinale.
-
05 Ian
Sava Andreea si-a actualizat echipa de medici.
-
05 Oct
Ruxandra Cosmoiu si-a actualizat echipa de medici.
-
01 Oct
Bun venit Camden pe Webclinic.
- doctor ginecologie constanta
- doctor chirurgie estetica constanta
- doctor cardiolog bucuresti
- medic neurolog constanta
- cabinete cardiologie constanta
- pediatrie iasi
- laborator analize medicale iasi
- centru medical bucuresti
- dermatologie constanta
- neurologie bucuresti
- doctor oftalmolog iasi
- clinica neurologie arad
- diabet bucuresti
- clinica obstetrica ginecologie oradea
- endocrinologie iasi