Macerare
In cazul macerarii, planta (de exemplu), va fi mentinuta un timp mai indelungat (dar maxim 8 ore) in contact cu un solvent sau dizolvant (in mod normal, apa la temperatura camerei). Vasul in care se va macera planta va fi agitat din cand in cand. Dupa ce s-a obtinut maceratia, se va strecura, iar daca nu se va consuma in scurt timp, se va pastra la rece maxim 24 de ore. Prin macerare se obtin vinuri, tincturi, oteturi medicinale.
-
22 Mar
Negrut Mihaela Nicoleta si-a actualizat echipa de medici.
-
02 Mar
Petrusan Sorina si-a actualizat echipa de medici.
-
05 Ian
Sava Andreea si-a actualizat echipa de medici.
- doctor ginecologie constanta
- cardiolog iasi
- neurologie iasi
- medic chirurg bucuresti
- medic orl bucuresti
- dermatologie oradea
- doctor cardiolog bucuresti
- rmn constanta
- cabinet pediatrie iasi
- doctor orl constanta
- ortopedie constanta
- ginecologie bucuresti
- doctor medicina muncii constanta
- doctor genetica medicala constanta
- endocrinologie iasi
- medic dermatolog iasi
- clinica obstetrica ginecologie oradea