Macerare
In cazul macerarii, planta (de exemplu), va fi mentinuta un timp mai indelungat (dar maxim 8 ore) in contact cu un solvent sau dizolvant (in mod normal, apa la temperatura camerei). Vasul in care se va macera planta va fi agitat din cand in cand. Dupa ce s-a obtinut maceratia, se va strecura, iar daca nu se va consuma in scurt timp, se va pastra la rece maxim 24 de ore. Prin macerare se obtin vinuri, tincturi, oteturi medicinale.
-
16 Sept
BULZAN MADALIN si-a actualizat echipa de medici.
-
12 Sept
Fitero Andreea si-a actualizat echipa de medici.
-
26 Iun
Anisoara Decianu si-a actualizat echipa de medici.
- medic endocrinolog iasi
- doctor ortopedie constanta
- cabinet homeopatie iasi
- recuperare medicala constanta
- orl bucuresti
- oftalmolog constanta
- oftalmologie iasi, cabinet oftalmologie iasi
- cabinete orl constanta
- psiholoie constanta
- cardiolog iasi
- medic chirurg bucuresti
- diabet bucuresti
- ecografie bucuresti
- computer tomograf constanta
- dermatologie bucuresti
- clinica neurologie arad
- doctor iasi