Macerare
In cazul macerarii, planta (de exemplu), va fi mentinuta un timp mai indelungat (dar maxim 8 ore) in contact cu un solvent sau dizolvant (in mod normal, apa la temperatura camerei). Vasul in care se va macera planta va fi agitat din cand in cand. Dupa ce s-a obtinut maceratia, se va strecura, iar daca nu se va consuma in scurt timp, se va pastra la rece maxim 24 de ore. Prin macerare se obtin vinuri, tincturi, oteturi medicinale.
-
18 Sept
Bun venit NqZjtTkGGeV pe Webclinic.
-
18 Sept
Bun venit VFGvSojh pe Webclinic.
-
18 Sept
Bun venit VbGwBGLKvi pe Webclinic.
- doctor neurolog bucuresti
- doctor orl iasi
- cabinete medicina interna constanta
- cabinete neurologie constanta
- medic ginecolog arad
- medic dermatolog bucuresti
- centru medical bucuresti
- cabinete stomatologie constanta
- clinici iasi
- cabinete dermatologie constanta
- medic orl bucuresti
- cabinet reumatologie iasi
- cabinet pediatrie iasi
- cabinet medical dermatologie oradea
- nastere in apa constanta
- medic oftalmolog constanta