DENT DESIGN - Servicii

Tratament stomatologic cu laser


Laserul functioneaza cu ajutorul energiei luminii si a apei,  poate fi folosit ca instrument de sectionare a tesuturilor, poate evapora lichidul din tesuturi, intari lipirea dintre obturatie si dinte, spori efectul agentilor de albire dentara sau elimina bacteriile din pungile parodontale.


Consultatie primara – apreciere status dentar si parodontal


Consultatia primara este o procedura stomatologica importanta, prin care medicul evalueaza intreg aparatul masticator, capul si gatul pacientului, factorii de risc ce pot contribui la deteriorarea sanatatii orale, stabileste un diagnostic si un plan de tratament personalizat. Prima consultatie stomatologica trebuie sa aiba loc cel mai devreme pana la sase luni de la aparitia primului dinte si nu mai tarziu de varsta de 12 ani, iar perioada maxima intre controale – in cazul in care nu apare nicio problema – trebuie sa fie de 6 luni. Vizitele regulate la medicul stomatolog identifica din stadiul incipient probleme dentare, evitand astfel durerea si pierderi de timp si bani. Afectiunile dentare netratate duc la pierderea dintilor.


Tratamentul hiperesteziei si a hipersensibilitatii dentinare


Hiperestezia si hipersensibilitatea dentinara sunt doua afectiuni stomatologice diferite, dar care se manifesta aproximativ asemanator – senzatiile de durere sunt resimtite atunci cand nervii din interiorul dentinei sunt expusi la mediul inconjurator. Aceste senzatii pot varia de la iritatie usoara pana la durere intensa.


Anestezie generala in stomatologie


Aceasta practica des intalnita in SUA, Israel si Europa Occidentala nu este prea exploatata in tara noastra, desi in statele mai sus mentionate este o parte obisnuita a unui tratament stomatologic. Anestezia generala duce la relaxarea musculara, la pierderea constientei si disparitia durerii.


Tratamentul stomatologic de urgenta


Urgentele stomatologice sunt la fel de importante ca oricare alta urgenta si trebuiesc tratate ca atare neglijarea lor ducand la complicatii si afectiuni mult mai severe, mai dureroase si mai costisitoare. Orice durere in zona oro – maxilo – faciala reprezinta o urgenta stomatologica.


 


 

Localizare

Unde ne gasiti

Adresa: Bacau, Str Valea Alba, 5
Tel: 0754 841 999

Fax:
Web: www.dent-design.ro
Facebook: Facebook

Program