cabinet individual roxana dumitru - Servicii

Psihoterapia individuala, de cuplu si familie, cât si cea de grup au ca obiectiv central asistarea si depasirea impasului existential al persoanelor care se confrunta cu o serie de probleme pe care nu au reusit sa le depaseasca. Astfel, putem vorbi despre afectiuni psihosomatice, relatii conflictuale, evenimente traumatizante, pierderi, etc, urmarindu-se o serie de etape în procesul terapeutic: evaluarea cazului, crearea alian?ei terapeutice în sensul motivarii clientului, stabilirea obiectivelor terapeutice împreuna cu clientul, derularea programului terapeutic individualizat, implementarea modifcarilor realizate în terapie în viaaa cotidiana si a scenariului de viata, încheierea terapiei împreuna cu un feedback privind procesul dezvolt?rii interioare, a fix?rii ?i îmbog??irii achizi?ilor dobândite prin terapie.
Psihoterapia experientiala presupune o abordare holistica, accentuându-se importanta emotiilor si a experientelor, a unicittaii fiecarui individ, având ca principal scop deblocarea resurselor, încurajând cresterea si dezvoltarea, libertatea alegerilor, autonomia, autoaprecierea în raport cu sine si cu ceilalti.
Hipnoterapia se refera la psihoterapia prin hipnoza. Astfel, cunoscut fiind faptul ca cea mai mare parte a vietii psihice se afla în inconstient, cu alte cuvinte atât problemele cât si rezolvarea lor se afla în acest "depozit", activarea resurselor inconstiente poate fi accesat? printr-o serie de proceduri ale hipnozei.

Localizare

Unde ne gasiti

Adresa: Iasi, Str Nicolae Iorga, 12, bl A
Reper: Magazin Racemi, vis a vis de bazar
Tel: 0746 021 979

Fax:
Web: https://www.webclinic.ro/cabinetpsiho-art
Facebook: Facebook

Program