CAUTA ARTICOLE:

<< Inapoi la lista de articole

15

Mar

Masaj prenatal si postnatal

, VINE BB


Sarcinaaduce cu ea un bagaj imens emotional, afectiv, sentimente placute si unice, dar si efecte mai putin placute care creeaza disconfort.Gravidele se pot astepta in timpul sarcinii la dureri de spate sau de picioare, tensiune musculara si alte neplaceri cauzate de sarcina.

Vinebbvine in ajutorul dvs., oferindu-va aceste sedinte demasaj prenatal,pentru a reduce o parte din aceste disconforturi.

Masajul prenatalofera urmatoarele beneficii :

  • imbunatateste respiratia prin piele, normalizeaza culoarea, sporeste elasticitatea
  • imbunatateste metabolismul general si cel local
  • actioneaza favorabil si asupradezvoltarii fatului
  • reduce edemele, prin stimularea circulatiei
  • stimuleaza circulatia sangelui, inlatura spasmul
  • calmeaza durerile din tesuturile moi si articulatii
  • efect calmant asupra psihicului

Este important ca in timpul sarcinii sa apelati la un specialist care ofera masaj gravidelor. Masajul anumitor zone sau exercitarea unei presiuni asupra anumitor zone poate duce la contractii uterine la unele gravide.

Efectul terapeutical masajului depinde de alegerea corecta a zonelor si a punctelor de aplicare ale masajului, de efectuarea corecta a masajului si de alegereaprocedurilor corespunzatoare de masaj.

Uleiurile folosite in timpul masajului la gravide au efecte de reducerea anxietatii, calmare, detensionare musculara. Nu contin coloranti si sunt uleiuri esentiale de plante .

Masajul postnatalva ajuta de asemenea la reducerea oboselii, a durerilor de spate, detensionare musculara si mai ales la reducerea centimetrilor acumulati.

SpecialistiiVinebbin masaj,Gaida FranciscasiMelinda Katona,asistenti terapeuti balneofiziokinetoterapielicentiati, vin in ajutorul dvs. oferindu-va servicii de calitate.



<< Inapoi la lista de articole