CAUTA ARTICOLE:

<< Inapoi la lista de articole

02

Aug

Lifting facial

, CMI DR PANCHICI CORNELIA


Pe masura ce imbatranim pielea devine laxa, lasata, isi schimba conturul si se acopera de riduri si linii de expresie, pielea si tesuturile subiacente devin destinse si flacide. Are loc o alungire a fetei si o accentuare a falcilor inferioare. Acestea sunt doar cateva semne ale imbatranirii fetei si slabire a vitalitatii faciale.

Lifting -ul facial are scopul de a inlatura aspectele mentionate oferind indivizilor un aspect facial mai placut, relaxat, echilibrat o piele neteda cu un tonus mai bun. Aceasta se realizeaza prin retensionarea muschilor faciali in special in parea mediana si inferioara a fetei, si uneori chiar si aspectul barbiei si a gatului. Intinderea pielii prin lifting nu este extrema, pielea fiind supusa unei tensiuni normale comparabila cu cea dinaintea accentuarii procesului de imbatranire.

Rezultatele pot fi impresionante daca lifting -ul facial este combinat cu alte proceduri cosmetice care sa se ocupe si de corectia acelor aspecte pe care lifting -ul facial nu le poate rezolva: blefaropalstia, lifting frontal, liftingul gatului, filleri dermali, remodelare cutanata, peeling.



<< Inapoi la lista de articole