CAUTA ARTICOLE:

<< Inapoi la lista de articole

26

Jun

Grup de suport pentru femeile diagnosticate cu cancer

, cabinet individual de psihologie Ana-Aurelia Baianu


Incepand cu luna iunie in cadrul cabinetului de psihoterapie Willing vor avea loc intalniri saptamanale intre femeile care au fost diagnosticate cu cancer. Scopul acestor sedinte este acela de a spori increderea pacientelor in tratamentul medicamentos si de a-l sustine prin propriile forte interioare. Vom raspunde impreuna la intrebarea :”Ce fac eu insami pentru a ma vindeca de cancer?”. Puterea grupului va sustine fiecare persoana in parte. Avand alaturi oameni care trec prin aceleasi momente ca si tine iti demonstreaza ca nu esti singura si ca lucruri surprinzatoare si minunate ai atat de primit cat si de oferit.

Psihoterapia de grup este mijlocul prin care te dezvolti si cresti folosind resursele celorlalti si daruind din experienta proprie. Este o pauza pe care ti-o iei pentru a te concentra mult mai intens asupra ta ca fiinta cu suflet si trairi unice. Este un prilej de a descoperi cum functionezi si cum poti controla durerea. Vei gasi prietene noi si calde,vei asculta povesti duioase si pline de speranta care dau un sens bogat vietii.

Intalnirile grupului au loc in fiecare marti seara si dureaza doua ore. Pentru a te inscrie la urmatoarea sedinta de terapie de grup te invit sa ma contactezi telefonic la numerele 0758 51 20 43 sau 0771 30 96 34 sau prin e-mail la adresa office@willing.ro.

Te asteptam cu drag!



<< Inapoi la lista de articole