CAUTA ARTICOLE:

<< Inapoi la lista de articole

12

Aug

Drivewear lentile heliomate pentru condus

, Cabinet optica OPTIZONE


DRIVEWEAR TRANSITIONS SOLFX

In urma cu ceva ani o lentila polarizata putea fi suficienta pentru vederea in conditii de luminozitate mare. In prezent insa, masina face parte din viata noastra mult mai mult si ne influenteaza felul in care percepem lumea; de aceea avem nevoie de o lentila care sa raspunda noilor cerinte: avem nevoie de lentila Drivewear!

Aceasta lentila va ajuta pentru a da performante imbunatatite vizual si o experienta de condus mai placuta mai ales la drum lung.

Aceste lentile ofera protectie la reflexiile parazite prin polarizare si imbunatatirea calitatii imaginii si protectia ochilor prin reactie fotocromica atat in lumina vizibila cat si in UV

Ce este drivewear?

1. Drivewear nu este o lentila uzuala pentru soare deoarece este dinamica : in aproape orice situatie de condus in lumina puternica sau vreme noroasa Drivewear asigura un confort optim vizual si inalta performanta.

2. In aer liber in conditii de lumina scazuta, la crepuscul sau pe vreme noroasa , lentilele sunt de culoare verde-galbui pentru a da un contrast inalt , a minimaliza efectul de orbire si a maximiza informatiile utile care ajung la ochi.

3. In masina , in conditii de lumina puternica, lentila isi schimba culoarea la o nuanta de cupru, care reduce stralucirea si lumina in exces si asigura buna recunoastere a semnelor in trafic, evidentiind informatiile pe rosu si verde.

4. In aer liber , conditii de lumina puternica, lentilele sunt si mai inchise de culoare maro-roscat pentru maximum de confort prin filtrarea luminii in exces oferind maxim de confort vizual si acuitate imbunatatita.

5. La fel ca toate produsele Transitions lentilele Drivewear au o protectie de 100% UVA si UVB indiferent de lumina ambianta;polarizarea lentilei ajuta la eliminarea efectului de orbire.

Cum functioneaza?

Drivewear Transitions SolFX este o lentila unica care combina doua dintre cele mai avansate tehologii din industria de ochelari de azi. NuPolar - polarizare si fotocromatic -tehnologie Transitions. Tehnologia NuPolar ajuta la eliminarea stralucirilor orbitoare datorate suprafetelor orizontale, cum ar fi lumina reflectata de suprafata drumului,bordul masinii sau capota. Tehnologia de polarizare standard isi pierde din eficienta daca lentila nu este inchisa la culoare; lentila Drivewear in schimb este eficienta si atunci cand lentila este partial activata. Tehnologia fotcromica Transitions permite lentilelor sa-si regleze automat culoarea dupa conditiile de iluminare, ofer ind confortul vizual si efectul de orbire redus, atat in aer liber cat si in spatele volanului. Drivewear este o lentila unica si prin faptul ca se activeaza atat la incidenta ultravioletelor cat si a luminii vizibile.



<< Inapoi la lista de articole