CAUTA ARTICOLE:

<< Inapoi la lista de articole

26

Dec

DE CE POARTA MOS CRACIUN OCHELARI

, Cabinet optica OPTIZONE


Inca de la aparitia lor, ochelarii au reprezentat 2 lucruri: persoana care ii poarta este un invatat sau este un batran pe care ochii nu-l mai ajuta; mai ales cea de-a 2a este o idee preconceputa care trebuie inlaturata din mintea multora pentru ca astazi ochelarii sunt mai degraba un accesoriu cu stil decat o ustensila.

Bineinteles ca Mos Craciun, cel comercial desigur, poarta si el ochelari - pentru ca are o varsta venerabila; si pentru ca atunci cand citesti liste lungi, fie ele si cu nume de copii, ochii nu mai vor sa munceasca la fel ca in tinerete.

Dar suntem in secolul 21 si sunt de parere ca si Mosul ar trebui sa se alinieze la tendintele actuale si sa renunte la ochelari! Lentilele de contact sunt o optiune viabila si pentru varstnici chiar daca necesita mai multe precautii; pe langa ochii sanatosi mai sunt necesare o buna coordonare ochi-mana(pentru o manipulare facila) si suficienta constiinta de sine (pentru a respecta regimul de purtare si de intretinere).

Daca aceste conditii sunt indeplinite, atunci Mos Craciun poate purta lentile de contact multifocale . Se va descurca astfel si sa vada sa conduca sania si sa urmareasca listele cu copii cuminti pe tableta :)



<< Inapoi la lista de articole