CAUTA ARTICOLE:

<< Inapoi la lista de articole

10

Jun

si totusi exista iubire

, Medical Enterprises SRL


Avand o istorie de un sfert de secol (in lume), din care peste 18 ani si in Romania, ON CLINICS este foarte greu de prezentat in doar cateva cuvinte … Pe noi ne puteti gasi din Australia pana in America de Sud si din Europa pana in Asia.

Din 1998 in Romania s-au deschis 10 filiale, cea din Oradea fiind inaugurata in 2007 ca a opta dintre ele. In acel moment am functionat doar cu doua clinici iar in acest moment sub denumirea de ON CLINICS reunim:

  • CLINICA ON – care isi indreapta atentia in principal catre disfunctiile sexuale masculine;
  • PROCTOLINE – tratarea hemoroizilor si a fisurilor anale;
  • PSOREMISS – dermatologie cu o atentie deosebita pentru psoriazis;
  • VARICOLONE - tratarea ulcerelor varicoase, a ranilor deschise si a varicelor;

Sa le luam pe rand si putin mai pe larg.

Pentru CLINICA ON am putea lansa sloganul:

… si totusi EXISTA IUBIRE!

Disfunctii sexuale precum: erectie slaba, absenta erectiei sau ejacularea precoce sunt foarte raspandite in lumea moderna. 50% dintre barbati sufera de una dintre acestea pana in 50 de ani, 60% pana la 60 de ani. 70% la 70 de ani. Dar acest lucru nu inseamna ca sexul are varsta. Noi putem ajuta 98 din 100 de barbati intr-o maniera rapida, discreta si nedureroasa. In spatele succesului sta o cantitate enorma de munca, experienta si, in primul rand, INTERESUL PENTRU OM!

Intelegem cat de greu este pentru cineva sa admita ca nu mai este ceea ce obisnuia sa fie, referitor la performantele sexuale. In urma unei experiente de zeci de ani, clinica noastra a dezavoltat o metoda pe care o urmam cu strictete si multa atentie, asigurand vizitatorului nostru un grad maxim de confort psihic prin discretie si confidentialitate totala.

Pe parcursul vizitei la CLINICA ON nu va veti intalni decat cu personalul special instruit si cu medicul, care va inteleg problema pe deplin.

In cele mai multe cazuri chiar dupa prima vizita, doctorul, va putea sa va spuna care este factorul care cauzeaza problema. Mai mult decat atat, el va putea sa va configureze un program de urmat pentru tratamentul Dumneavoastra, ceea ce va va permite sa simtiti imbunatatiri ale vietii Dumneavoastra inca din primele zile ale tratamentului – folosind produse 100% naturale si de ultima ora.

Daca viata DUMNEAVOASTRA sufera in urma unor astfel de probleme, nu ezitati sa ne contactati! Va veti regasi placerea de viata si veti resadi zimbetul pe buzele partenerei si odata cu ea armonia si atmosfera placuta din caminul Dumneavoastra.

De ce sa traiti in trecut cand PREZENTUL si VIITORUL sunt mai aproape …



<< Inapoi la lista de articole