CAUTA ARTICOLE:

<< Inapoi la lista de articole

19

Mar

PROCTOLINE ARGUMENTE PRO

, On Clinic Advanced Medical Institut Iasi


Hemoroizi, fisuri anale, fistule perianale noncomplexe, condilomatoza perianala sunt afectiuni frecvente a caror abordare nu inregistrase nici un progres semnificativ, in tara noastra, pana la aparitia retelei de clinici Proctoline.
In conditiile in care, si in tara noastra, chirurgia minim invaziva este in plina ascensiune dar nimeni nu este preocupat si de afectiunile sus mentionate aparitia clinicilor Proctoline a fost o necesitate.
Reteaua constituie un real beneficiu pentru pacientii suferinzi de afectiunile amintite pentru ca:
- Frecventa hemoroizilor si a fisurilor anale este in randul populatiei in continua crestere.
- Tot mai multi dintre pacientii suferinzi de aceste afectiuni doresc sa beneficieze de tratament medical cat mai putin invaziv.
- Lipsa de preocupare a retelei medicale de stat in ce priveste modernizarea si adaptarea tratamentului afectiunilor mentionate la cerintele populatiei.
- Proctoline asigura tratament radical al hemoroizilor si fisurilor anale, al fistulelor noncomplexe prin metode moderne, minim invazive, fara internare, fara ca pacientul sa-si intrerupa activitatea, oferind astfel conditii ideale pacientilor pentru care “timpul este bani”
- Proctoline este preocupata de utilizarea acelor tratamente nechirurgicale a hemoroizilor care ofera cel mai inalt grad de siguranta pacientilor. Din multitudinea de metode de tratament nechirurgical( injectii sclerozante, crioterapie, diatermo coagulare bipolara, fotocoagulare cu infrarosii, ligatura cu banda elastica etc.), reteaua de clinici Proctoline si-a insusit doar acele metode care produc suferinta cat mai mica pacientului asigurandu-i cel mai solid rezultat( rata cea mai mica de recidiva a simptomelor), alegerea fiind facuta in urma unei vaste experiente internationale si a datelor de studiile publicate in revistele de specialitate( mentionam aici articolul “Tratamentul optim nechirurgical al hemoroizilor”, publicat in The American Journal of Gastroenterology, nr. 11/1992, volumul 87), aceste metode fiind R.B.L si I.R.C.
- Proctoline a facut posibil ca si in Romania fisurile anale sa poata fi tratate fara interventie chirurgicala ci numai prin tratament tropic local si eventual( numai in cazuri rare) prin injectarea de toxina botulinica intrasfincterian.
- Proctoline este preocupata de continua perfectionare dar si de largirea sferei de preocupare. Daca initial preocuparea medicilor retelei erau hemoroizii si fisurile anale, in prezent, datorita unor dotari suplimentare cum ar fi posibilitatea chirurgiei prin “unde radio” putem aborda si fistulele anale noncomplexe, condilomatoza perianala, maristile perianale etc.
- Un ultim argument, dar in mod cert nu mai putin important, este si acela ca p[acientii sunt supusi tratamentului doar dupa efectuarea prealabila a unui examen endoscopic rectal. Acest lucru face posibila descoperirea unei eventuale neoplazii rectale scutind pacientul de tratamentul inutil, in acest caz, al hemoroizilor. Aceasta maniera de lucru a facut posibila descoperirea unor cazuri de cancer de rect sau canal anal care prin tratament corect duc la vindecarea afectiunii, afectiune care tardiv descoperita este incurabila.



<< Inapoi la lista de articole