Cabinet Medical ACTA REUMATICA - Specializari

Evaluarea clinica a  tuturor leziunilor rezultate din activitati sportive ("sports injuries"): osoase, ligamentare, tendinoase, capsulare, musculare.

Recomandari privind necesitatea unei evaluari complete imagistice (radiologie conventionala, ecografie musculo-scheletala, computer tomografie, rezonanta magnetica).

!!!IMPORTANT: CU STIMA VA SFATUIM SA NU DECIDETI PERSONAL CE EXAMINARE IMAGISTICA V-AR FI UTILA. CONSULTUL MEDICULUI DE SPECIALITATE VA POATE INDICA CEA MAI TINTITA METODA SI VA POATE SCUTI DE UN EFORT FINANCIAR INUTIL!!! (de exemplu o examinare prin rezonanta magnetica care poate fi inlocuita de un simplu examen ecografic).

In urma examinarii vom incerca stabilirea unui diagnostic cat mai corect si a unui tratament medicamentos si non-medicamentos adecvat.

!!!VA RUGAM SA RETINETI: dupa o accidentare "sportiva", punerea in REPAUS a segmentului afectat impreuna cu crioterapia locala (gheata, geluri reci, etc) sunt cele mai importante pana  in momentul prezentarii la medic.

!! important!! : nu aplicati gheata direct pe tegument (piele). Veti "beneficia" de o degeratura!! Regula este: "gheata in punga, punga in prosop si prosopul pe piele"!!


Veti primi indicatii pt un tratament recuperator corect (fizical, kinetoterapie!!, eventual orteza) si masuri de evitare a accidentarilor ulterioare.


!!RETINETI: ACTIVITATEA SPORTIVA ESTE VITALA SI INDISPENSABILA PT O VIATA SANATOASA A INDIVIDULUI. NOI VA SFATUIM SA O PRACTICATI CU RESPONSABILITATE FATA DE CORPUL DVS. SI AL PARTENERILOR. 

     !!!LA CAT MAI PUTINE ACCIDENTARI!!!

Doctor Image
Dr. Dan Paduraru
Medic Primar
Localizare

Unde ne gasiti

Adresa: Iasi, Str Pasaj Banu , 12
Reper: vis a vis de Liceul Na?ional
Tel: 0723 197 296

Fax:
Web: www.actareumatica.ro
Facebook: Facebook

Program